BOLLER PÅ SEG: Eier Nina Triber Munthe (bak) og daglig leder Lene Wiik håper mange tar turen innom kafeen på Greverud på fridagene som står for døren.
BOLLER PÅ SEG: Eier Nina Triber Munthe (bak) og daglig leder Lene Wiik håper mange tar turen innom kafeen på Greverud på fridagene som står for døren.

– Ta turen til Greverud

Lene og Nina frister med både vått og tørt, selv om fridagene kommer tett.

Publisert

I oktober 2019 åpnet Piece of Cake dørene til kafeen på Greverud senter. Dermed fikk Lene Wiik drive på normal måte i noen måneder for pandemien slo inn over lokalsamfunnet vårt.

– Det første halvåret i pandemien var det faktisk veldig bra her. Vi hadde uteservering og mye besøk. Det var ingen flying start, men det gikk OK tross at vi var midt opp i en pandemi, sier daglig leder Lene Wiik.

Møteplass

Kafeen på Greverud er den sjette i rekke av Piece of Cake-avdelinger. Nå håper kafeen å snart oppleve en mer normal hverdag.

– Vi ønsker enda mer å bli den møteplassen en kafé som denne skal være, sier Nina Triber Munthe, en av eierne bak kafékonseptet.

Under nedstengingen i vår hadde kafeen åpent for takeway, men Lene Wiik innrømmer at det har vært veldig stille. Derfor var gleden stor da de kunne åpne opp igjen litt som normalt nylig.

– Vi registrerer at mange har vært veldig forsiktige. Kundene tenker sikkert at bollene smaker bedre her enn hjemme, sier hun med et smil.

Kristi himmelfartsdag og 17. mai

Nå står helligdagene i kø, men det stopper ikke kafeen på Greverud. Piece of Cake vil holde åpent både på Kristi himmelfartsdag og 17. mai.

– Planen er å ha et tilbud for for alle som er ute og går en tur, eller som kan tenke seg en tur på kafé. Vi tar sikte på å åpne klokken 12 begge dagene, sier Nina Tiber Munthe.

Kafeen får alle sine varer fra Nordstrand conditori, som har bakeri i Nygårdskrysset.

– På disse helligdagene går det vanligvis mye kaker og smørbrød, og gjerne en del pizza. Vi håper mange tar turen innom disse dagene, sier Lene Wiik.

Powered by Labrador CMS