Julekonsert

SYNGER JULEN INN: Tradisjonen tro skal Greverud skole også i år omskape idrettshallen til et konsertlokale og gi hele lokalmiljøet en god dose julestemning.
SYNGER JULEN INN: Tradisjonen tro skal Greverud skole også i år omskape idrettshallen til et konsertlokale og gi hele lokalmiljøet en god dose julestemning.

600 elever synger julen inn

I kveld braker det løs igjen i Østre Greverud idrettshall når Greverud skole arrangerer sin årlige julekonsert.

Publisert

Tradisjonen tro skal Greverud skole også i år omskape idrettshallen til et konsertlokale og gi hele lokalmiljøet en god dose julestemning. Rundt 600 elever gleder seg til å synge julen inn i kveld.

– Alle elevene på skolen vil stå på scenen i to store barnekor med egne konferansierer og solister i sang og drama. Vi er veldig stolt av elevene våre. De har øvd mye og gleder seg til å synge i kveld. Nå mangler vi bare publikum, sier rektor på Greverud skole, Anita Godager.

Hun takker FAU og foresatte som har bidratt til gjennomføringen av konserten gjennom dugnader og annet som trengtes.

Her kan du se videoen fra øvelsen i dag:

Åpen for alle

SYNGER JULEN INN: Tradisjonen tro skal Greverud skole også i år omskape idrettshallen til et konsertlokale og gi hele lokalmiljøet en god dose julestemning. Video: Tonje Angell

Konserten, som starter klokken 18:00 og varer i halvannen time, er forankret i skolens arbeid med godt læringsmiljø.

Tradisjonen tro vil Oppegård skolemusikkorps spille, og det blir kaféer i regi av FAU og korpset.

– I utgangspunktet er julekonserten for foresatte ved skolen, men vi sier at konserten er åpen for alle, med forbeholdt om plass, sier rektoren.

Powered by Labrador CMS