NØYE: Prosjektleder Henrik Dahlstrøm (f.v) og prosjektsjef Alan Raouf i Oppegård kommune, vil gjøre en grundig jobb for at alle behov skal ivaretas i prosjektet rundt Sofiemyr idrettspark og ungdomsskole.

Byggestart på den nye hallen og storskolen på Sofiemyr blir trolig i 2019

Idretten venter på mer hallflate, og nå er man et skritt nærmere å kunne sette spaden i jorden for den nye stor-idrettshallen på Sofiemyr.

Publisert

At hallkapasiteten for lenge siden er mer enn sprengt her i Oppegård, er det ingen tvil om, og det har blitt skrevet mye om planene for stor-idrettshallen, som skal bygges på Sofiemyr.

Nå er man et skritt nærmere byggestart av den etterlengtede hallen, og også den nye storskolen som er planlagt på stedet.

Våren 2019

Prosjektet, som har fått navnet Sofiemyr idrettspark og ungdomsskole, er inne i neste fase. Etter planen kan første spadetak i prosjektet tas våren 2019.

HER SKAL DET BYGGES: Det er her, i Sofiemyr idrettspark at den nye idrettshallen skal bygges. Her skal det også bygges ny storskole.

– Nå har vi fått godkjennelse til å gå videre i et forprosjekt, og vi vil i denne fasen bearbeide det valgte prosjektet nærmere, sier prosjektsjef i Oppegård kommune, Alan Raouf.

Les også: Bygger idrettshall til 236 millioner kroner

Det blir ikke småtterier som skal bygges når idrettshallen og storskolen skal realiseres. Størrelsen på prosjektet vil bli anslagsvis 17 000 kvadratmeter totalt.

– Dette er en del av utredningsarbeidet, det er litt tidlig å si noe om volum og fotavtrykk, det vi hittil har gjort er å avklare hvor bygningene skal være i tegningene. Resten av arbeidet vil gå ut på konkretisering og hvordan byggene skal se ut, sier Raouf.

Forprosjektfasen er antatt å vare ut 2018, før prosjektet legges på anbud tidlig 2019.

PS! Les mer om hallen og skolen som skal bygges på samme område i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 15. februar!

Powered by Labrador CMS