HÆRVERK: Hilde Strøm er forbannet og opprørt over at noen har gjort hærverk på huset hennes.

Halloween-hærverk

– Det er uhørt at folk kan finne på noe sånt, sier Hilde Strøm. Rekkehuset deres på Kornmoenga ble mandag kveld tilgriset av egg og doruller.

Publisert

Tradisjonen "Trick or treat", eller "knask eller knep" på norsk, kan føre med seg ubehageligheter på Halloween. Noen bruker den som en unnskyldning til å begå hærverk, noe Hilde Strøm fikk erfare.

– Noen har kastet egg og doruller på huset. Vi reiste på ferie mandag morgen, men jeg fikk tilsendt bilder av huset vårt. Det har blitt kastet egg helt opp til andre etasje, sier Strøm oppgitt.  

Kontakter foreldre

FORBANNET: Hilde Strøm er forbannet over at noen har kastet egg og dopapir på huset deres. .

Hun ble både overrasket og forbannet da hun så hva som hadde skjedd med rekkehuset deres på Kornomenga.

– Vi har vært i kontakt med flere foreldre. Huset vårt står tilgriset med egg helt opp i annen etasje, og jeg har ikke tenkt å klatre opp der og vaske det. Jeg håper og tror at vi kan få den som har gjort det til å komme og vaske. Vi vil at synderen her skal komme å rydde opp i dette selv. 

Strøm er ganske sikkert på at det ikke har vært utkledde barn som har gjort hæverket, men ungdommer, etter å vært i kontakt med foreldre og naboer. 

– Jeg tror det har skjedd senere enn når de små har vært ute. Ifølge en nabo hadde det ikke skjedd enda klokken 18.30, sier Strøm. 

Hærverk

Hun vet ikke om det har skjedd andre steder i kommunen, men det er ingen andre nabohus som har fått huset sitt tilgriset på denne måten. Strøm synes det er toppen av frekkhet å bare være ute etter å lage kvalm.

Hun synes det er helt uhørt at folk kan finne på noe sånt. – Når folk bare er ute for å kaste egg, da begynner jeg å lure på hva de tenker på. Hva hadde de sagt om noen hadde kommet over og kastet egg på huset deres?, legger Strøm til. 

– Det er å gjøre hærverk på vår bolig, og når de gjør hærverk får de rydde opp selv, er den klare beskjeden fra Strøm. 

GRISETE: Det så mildt sagt ikke bra ut på og rundt huset!.

PS! Vet du noe om saken? Har du tips? Kontakt oss i Oppegård Avis. Trykk her for å sende vår journalist mail!

Powered by Labrador CMS