HJEM TIL JUL: Mange av de som har kjøpt leiligheter i Hengene Hage på Kolbotn, flytter inn før jul.

"Juleferdig" i Ormerudveien

Nå har innflyttingen startet i Hengende Hage på Kolbotn.  Akkurat i tide til jul.

Publisert

Mange har ventet på at byggingen skal bli ferdig i Ormerudveien. Det tar noen år til, før både Kolbotn Hage og Skaret er ferdige, men Hengende Hage er nå overlevert. Det betyr ett mindre byggeprosjekt i Ormerudveien, og jul i nye leiligheter for de som har kjøpt. 

Les også: Ut i vår hage

Solid Entreprenør AS bygger og leverer 207 leiligheter for Solon Eiendom AS. Leilighetene fordeles på 121 leiligheter i Kolbotn Hage, 25 leiligheter i Kolbotn Hengende Hager og 61 leiligheter i Skaret.

– Kolbotn Hager ferdigstilles fra første kvartal 2018 til høst 2018 og Skaret forventes overlevert andre kvartal i 2019, forteller Martin Friis, prosjektleder i Solid Entreprenør.

Saken fortsetter under bildet.

 

FLOTTE LEILIGHETER: De nye leilighetene i Ormerudveien er flotte og se på, og nå er det meste klart i Hengende Hage.

Tidlig julegave

Leilighetene i Hengende Hage ble overlevert i desember til kjøperne, som fikk en tidlig julegave med innflytting før jul. 

– Flere av kjøperne vil benytte muligheten til å få flyttet inn og feiret jul i ny leilighet. Noen arbeider gjenstår gjeldende utendørs og beplantning, disse forsetter til våren og ferdigstilles så snart været tillater det, sier Friis.

FERDIG I 2018: Kolbotn Hage skal være ferdig i løpet av 2018.

Les også: Ocean Home stenger dørene

Litt julegave blir det også for øvrige beboere i Ormerudveien, i og med at arbeiderne som jobber på Kolbotn Hage og Skaret har tatt juleferie, og mye av arbeidet vil stå på stedet hvil en liten stund.

– Våre Polske produksjonsarbeidere, 120 stykker, har allerede gått til sin velfortjente juleferie, og denne delen av produksjonen vil først tas opp igjen 8. januar, sier Friis.

– Grunnentreprenør vil fortsatt ha produksjon, det samme gjelder for våre underentreprenører i de tekniske fagene. For Skaret forventer vi oppstart av Betongarbeider i uke fire, med montering av tårnkran uken før, opplyser Friis. 

Powered by Labrador CMS