HENRIK FLADSETH: Fredag 8. mars kommer Henrik Fladseth til Kolben med sitt prøveshow «Lavkultur».

Skal showe på «hjemmebane»

Henrik Fladseth har en kort, men sterk link til Kolbotn. Fredag skal han sørge for latterbrøl i Kolben.

Publisert Sist oppdatert

På selveste kvinnedagen kommer den kjente Oslo-komikeren Henrik Fladseth til Kolben for å underholde. Han er nemlig i siste fase av oppkjøringen mot premieren på sitt nye sceneshow «Lavkultur», som finner sted på Sentrum Scene i Oslo, 26. april.

Fredagens show i Kolben er med andre ord for et prøveshow å regne. At det likevel blir både humring og gapskratt, er nærmest garantert.

– Jeg har med meg en haug med vitser og gode historier. Showet heter «Lavkultur», men jeg er ikke så opptatt av rød tråd og tydelig tematikk. Jeg er opptatt av det skal være gøy. Målet er at showet er topptrimmet den 26. april, men det skal bli moro i morgen også, lover Fladseth.

Lokale linker

Selv om han er oppvokst noen halvlange steinkast på «feil» side av Oslo-grensen, nærmere bestemt i Bekkelaget-området, skal det vise seg at han har opptil flere uvanlige sterke linker til Kolbotn.

TV-AKTUELL: Faste TV-tittere kan for tiden se Henrik Fladseth i TV2-programmet «Spillet».

– Ja, Kolbotn har jeg gode linker til. Blant annet har jeg en del gode kompiser herfra. Men foreldrene mine bodde også på Kolbotn en periode, nærmere bestemt i etasjene over Kolbotn Torg. Og da jeg mer eller mindre flyktet fra en gammel eks for noen år siden, havner jeg noen måneder på «gutterommet» der jeg også, forteller han lattermildt.

– Pappa pleide forresten å dra noen skikkelig dad jokes da de bodde der, med at han hadde både vinkjeller og bibliotek i huset, humrer han.

Håper på fullklaff

Nok dad jokes. Fladseth gleder seg til å teste ut materialet sitt for «hjemmefansen».

– Noe av materialet har jeg jobbet med i flere år, mens noe er nytt. Også kommer det alltid litt an på hvordan publikum er, på hvordan det utvikler seg på scenen. Er det et fantastisk publikum som det klaffer med, så blir det veldig lekent. Vi får håpe på det. Jeg gleder meg i hvert fal veldig, sier han til Oppegård Avis.

NB: Det sies at det er noen få billetter igjen til fredagens show. Hvis det frister, så kan du være heldig her.

Powered by Labrador CMS