KOMMER: Opplev stjerneskuddet Marthe Wang på JazzAid i Kolben kulturhus 21.oktober.

Synger til inntekt for TV-aksjonen

Innleder årets TV-aksjon med lokal vellyd i Kolben.

Publisert

– Jeg gleder meg veldig. Tror dette blir en flott og ikke minst meningsfull kveld. Rett og slett en utmerket måte å støtte UNICEF og arbeidet for skolegang og utdanning, sier Marthe Wang.

Den 21. oktober er hun det store trekkplasteret på JazzAid i Kolben kulturhus på Kolbotn. Marthe Wang (26) fra Bergen er artisten alle snakker om, og har høstet strålende kritikker for albumet ”Ut å se noe annet”. Singelen ”Til deg” har på kort tid blitt svært populær og går sin seiersgang på NRK P1.

Lørdagen før den store TV-aksjonen kommer altså stjerneskuddet til Kolben. Sammen med de lokale veteranene Alice in Wonderband er hun er soleklart musikalt argument for å støtte TV-aksjonen 2017 på en litt annerledes måte. 

– Dette er rett og slett ganske rørende. At noen tar initiativ og lager arrangementer som JazzAid til inntekt for TV-aksjonen, er veldig inspirerende.

GLEDER SEG TIL AKSJON OG KONSERT: Ida Madeleen Moe er leder for Frivillighetssentralen, og nå håper hun på giverglede også blant folket under aksjonen, og at folk tar turen til konserten til inntekt for den gode saken!

Les også: Fotballfest under Bilia Cup

Det er Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF, som sier dette.

Hun får støtte av vår lokale TV-aksjonsleder, Ida Madeleen Moe. 

– Det er billetter til 140 seter som kan selges og alt overskudd går til årets TV-aksjon, og vil gi barn i krig og konflikt utdanning og håp for fremtiden. Det hadde derfor vært litt fint med litt drahjelp for å kunne selge flest mulig billetter, sier Moe.

– Kom på konserten og ta godt imot bøssebærerne når de kommer på døren. Dette er en god sak, avslutter hun.

Hjelper mange

UNICEF er verdens største hjelpeorganisasjon for barn. Hvert femte barn i krig- og konfliktområder er i dag uten skolegang. Når utdanningstilbudet svikter, står et helt lands fremtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Les også: Slik støtter du årets TV-aksjon

– Initiativ som JazzAid gir oss troen på et rekordgodt innsamlingsresultat. Å lytte til god musikk og gode budskap, er en fabelaktig fin måte å støtte arbeidet med å gi over 470 000 barn skolegangen de har rett på, sier Camilla Viken.

PS! Saken fortsetter under bildet!

ER OGSÅ MED: Alice in Wonderband – lokale favoritter med smygende toner.

Mer enn bare musikk

JazzAid er ikke bare en musikalsk festaften. Kvelden omfatter også et inspirasjonsforedrag med Pellegrino Riccardi. Han er tverrfaglig ekspert, motivator og foredragsholder og har de siste 30 årene reist jorden rundt for å møte mennesker og lære ulike kulturer å kjenne.

Les også: Tar det piano med ny musikk

Årets andre musikalske trekkplaster, Alice in Wonderband, har en stor tilhengerskare i Follo, spesielt Nesodden og Drøbak. Bandet - med Alice Myrbostad på vokal – serverer en herlig cocktail av jazz, funk og latin, både egne låter og coverlåter. Alice in Wonderband (tidligere Frogn og Fjordane) har utgitt to CD-er. Bandet består av Alice Myrbostad (vokal), Svein Rove (bass), Jon verre Berg (keyboard), Steffen Sørensen (trommer), Trond Mathisen (saks), Øystein Valldal (gitar), Kick Jensen (perkusjon)

Les også: Se hvordan det var å ha skole som for 50 år siden!

– JazzAid er først og fremst gode vibrasjoner, både på scenen og i salen, sier Rune Semundseth.

Han er begeistret for årets artister og håper mange på Kolbotn og i Follo finner veien til Kolben for musikalsk og sosialt mangfold.

Konserten finner sted lørdag 21. oktober klokken 18.00 – 21.00 i Kolben Kulturhus!

Klikk play for å se video!

PS! Klar for en forsmak? Sjekk denne videoen!

Powered by Labrador CMS