VAR MED PÅ ALT: Ordfører Thomas Sjøvold både samlet inn i bøsser og talte penger under TV-aksjonen, og kunne stadfeste at innbyggerne i Oppegård var gavmilde under årets TV-aksjon.

Takker alle involverte i TV-aksjonen

Ordfører Thomas Sjøvold roser det store engasjementet for årets TV-aksjon.

Publisert

Det er ingen tvil om at årets TV-aksjon engasjerte, for totalt kom det inn 1.161.393 fra innbyggere, organisasjoner, bedrifter og andre her i kommunen. Totalt ble det samlet inn 43,03 kroner per innbygger i kommunen og 0,63 kroner over landsgjennomsnittet på 2,40 kroner

Fornøyd

En av dem som roser innbyggerne sine og er stolt over innsatsen i årets TV-aksjon, er ordfører Thomas Sjøvold, som selv var svært delaktig både med telling og innsamling av penger under aksjonen. 

Sjøvold opplever at det har vært et utrolig positivt engasjement og en hel lokalbefolkning har skapt giverglede for UNICEFs arbeid for skolegang for barn rammet av krig og konflikt.

Les også: Så mye ga vi til TV-aksjonen i år

– Omtrent 200 bøssebærerne må til for å dekke hele Oppegård. I tillegg har organisasjoner og enkeltpersoner, samt frivillighetssentralen engasjert seg i planlegging, pakking og som funksjonærer i sekretariatet, sier han til Oppegård kommunes hjemmesider.

FORNØYD: Lokal aksjonsleder, Ida Helene Moe, er svært godt fornøyd med årets TV-aksjonsinnsamling i Oppegård.

Ordføreren retter videre en spesiell takk til Oppegård Sanitetsforening for gjennomføring av aksjonen i Oppegård syd og til Lions for servering av frivillige i Kolben og de frivillige på Svartskog.

– JAZZAID og Kolben kulturhus trommet sammen musikere med mer til konsert kvelden før kvelden, hvor overskuddet gikk uavkortet til UNICEF. Lokale sponsorer ved Coop Mega Kolbotn torg, Pizzabaker’n, Kiwi Oppegård og Kolben Catering stilte med varer slik at vi kunne tilby frivillige og bøssebærere en matbit mellom slagene. Takk også til FAU Tårnåsen. for godt samarbeid og til Vassbonn fritidssenter, som ga ungdom mulighet til å gå med bøsse, sier Sjøvold til kommunens hjemmesider.

Også fornøyd

Lokal aksjonsleder Ida Madeleen Moe var fornøyd med givergleden hos lokalbefolkningen i Oppegård.

– Det har gått veldig bra og vi har fått inn mye. Det var en stor arbeidsglede blant de mange bøssebærerne, og tilbakemeldingene jeg har fått fra "felten" tyder på at folk var engasjerte i saken og hadde forberedt seg godt ved å ta ut penger. Det kom inn 641.000 kroner via bøsser her i Oppegård, så det var mange velfylte bøsser som kom inn, sier hun. 

Hun tror årets aksjon engasjerte mange. 

– Vi har merket et stort engasjement i saken, og vi merker også at det å kunne få bidra til skolegang til barn i krigsrammede land betyr mye for folk. Når det handler om barn, når det frem til en spesiell plass hos folk, og vi har merket at dette har betydd mye for folk, sier hun. 

Powered by Labrador CMS