STENGER: Jernia på Kolbotn torg legges ned fra og med 22. februar.
STENGER: Jernia på Kolbotn torg legges ned fra og med 22. februar.

Jernia stenger på Kolbotn torg

Fra og med 22. februar stenger Jernia-butikken på Kolbotn torg. Førstkommende mandag begynner de å pakke ned varer.

Publisert

Fredag 22. februar er siste sjanse til å ta turen innom Jernia på senteret. Butikken skal legges ned, og kjøkkenartiklene de har solgt vil nå få plass hos Rolf Eriksen på Jernia i Sentrumsbygget. 

– Vi har sett at det ikke er lønnsomt å ha to Jernia-butikker så nærme hverandre. Vi har måttet sende kunder mellom butikkene. Nå flytter vi kjøkkenavdelingen inn til jernvareavdelingen for å ha alt under ett tak, sier Eriksen.

På grunn av logistikk med varelevering var det ikke naturlig å fortsette på senteret,  ifølge Eriksen.

KOMPLETT: Rolf Eriksen, butikksjef på Jernia i Sentrumsbygget, tar over kjøkkenavdelingen.
KOMPLETT: Rolf Eriksen, butikksjef på Jernia i Sentrumsbygget, tar over kjøkkenavdelingen.

– Vi er avhengig av at vi kan kjøre inn til butikken på grunn av salg av store varer som gressklippere og maling, sier han. 

Utvider sortimentet

Fra uke 8 blir det salg på varer som ikke har blitt flyttet over til butikken i Sentrumsbygget eller Jernias lager. Eriksen bedyrer at  selv om de nå slår seg sammen, skal de fortsette å være den jernvarehandelen folk kjenner. 

– Vi kommer ikke til å fjerne noe av sortimentet vårt, bare få inn ekstra. Når vi også får inn kjøkkenvarer blir vi en komplett butikk. 

I de neste ukene skal Eriksen tilrettelegge for utvidelse i butikken,

– I løpet av året skal vi bygge opp en kjøkkenavdeling slik som Jernia skal ha det. Vi har satt av store deler til kjøkken, og nå venter vi på innredningen til butikken fra leverandøren. Det vil ta noen uker før alt er på plass, men er det noe kundene trenger som vi ikke har fått på plass ennå, skaffer vi det, sier Eriksen, 

Powered by Labrador CMS