KNUST: KIL-spiss Julie Hoff Kæboe setter ord på skuffelsen etter nedrykket.
KNUST: KIL-spiss Julie Hoff Kæboe setter ord på skuffelsen etter nedrykket.

JULIE HOFF KLÆBOE:

– Jeg er faktisk helt tom

KIL-spissen brukte deler av flyturen fra Tromsø til å sette ord på nedrykket.

Publisert

Skuffelsen etter nedrykket er naturligvis enorm. Julie Hoff Klæboe (23) har, sin unge alder til tross, vært i klubben i en årrekke. Det er vanskelig å akseptere at neste sesong blir i førstedivisjon.

– Det er vanskelig å beskrive, jeg er faktisk helt tom. Vi reiser opp til Tromsø med mye energi, og stor tro på at skuta skal snu. Dessverre møter vi et snø-kaos som gir svært dårlig forutsetninger for å spille en såpass avgjørende kamp. En kan jo stille seg spørsmålet om en hvit Alfheim stadion (uten undervarme?) var noe bedre enn en gul Sofiemyr stadion den 27.april, da vi røk 3-0 på walkover, begynner Hoff Klæboe i en melding til Oppegård Avis.

– Utrolig trist

Marginene har defintivt ikke vært på Kolbotn side denne sesongen. Det gnager godt hos spissen.

– Tromsø straffet oss hardt på kontringer. I den situasjonen vi har vært i høst, med så mye marginer imot, klarte vi ikke snu det. Det er utrolig trist. Det er lett å skylde på den fratatte muligheten til å ta poeng mot Avaldsnes da vi tapte på walk-over. Men slik seriesystemet er satt opp, kommer vi heller ikke utenom, sier hun med tydelig adresse til NFF som innførte serienyheten før årets sesong.

– Forferdelig vondt

Hun beskriver nedrykket som forferdelig vondt.

– Det er utrolig trist at det skulle ende slik i år. Poengmessig leverer vi et godt grunnspill, men i høst har vi til syvende og sist vært altfor dårlige. Sånn sett har vi kun oss selv å takke, selv om vi på mange måter blir et offer for NFF sitt pilot-prosjekt, noe som er svært frustrerende. Det er ikke noe annet enn forferdelig vondt å være en del av den Kolbotn-utgaven som var med på å ende en 27 år lang periode i Toppserien. Mer er det vel ikke å si, skriver hun til Oppegård Avis.

Powered by Labrador CMS