TRE SMITTEDE PÅ FJERDE TRINN: Sofiemyr skole har nå tre smittede. Foto: Yana Stubberudlien

Enda ett smittetilfelle på Sofiemyr skole

Det er meldt om et tredje smittetilfelle med tilknytning til 4. trinn på Sofiemyr skole.

Publisert Sist oppdatert

– Den smittede var allerede satt i karantene og fører ikke til at flere blir satt i karantene. Karantenetiden utvides heller ikke, skrev kommunen i en pressemelding klokken 12:30 fredag ettermiddag.

ØKENDE SMITTETREND: I løpet av de siste to dagene ble det påvist 26 smittetilfeller i vår kommune.

Det er nå til sammen tre smittede med tilknytning til 4. trinn ved denne skolen. De berørte er informert.

Startet på tirsdag

Det første smittetilfellet på Sofiemyr skole ble meldt inn tirsdag 9. mars. En skoleklasse på 4. trinn og en skoleklasse på 7. trinn ble satt i karantene som følge av dette.

To dager senere, torsdag 11. mars, ble det rapportert om enda ett smittetilfelle tilknyttet 4. trinn ved skolen. Smitten var påvist hos en som er definert som nærkontakt. Ingen nye personer ble satt i karantene, men karantenetiden ble utvidet med noen dager for dem som allerede var satt i karantene.

Ingieråsen skole og hjemmesykepleien

Torsdag 11. mars ble det meldt om ett smittetilfelle tilknyttet 9. trinn på Ingieråsen skole. Totalt 57 personer med tilknytning til skolen ble satt i karantene.

Samme dag ble det meldt om ett smittetilfelle i tilknytning til hjemmesykepleien i tidligere Oppegård kommune. Totalt elleve personer med tilknytning til hjemmesykepleien ble satt i karantene.

Tre smittede på skoler i Ski

Klokken 12:30 fredag ble det også meldt om totalt tre smittetilfeller på ulike skoler i Ski:

  • Ett smittetilfelle med tilknytning til avdeling Gjedsjø ved Ski ungdomsskole. Elleve personer med tilknytning til skolen er satt i karantene.
  • Ett smittetilfelle med tilknytning til 1. trinn ved Drømtorp videregående skole i Ski. Totalt 26 personer med tilknytning til skolen er satt i karantene.
  • Ett smittetilfelle med tilknytning til 3. trinn ved Ski videregående skole. Totalt 49 personer er satt i karantene.
Powered by Labrador CMS