GLAD SENTERTLEDER: I dag kunne en fornøyd senterleder ved Kolbotn Torg fortelle at Kid Interiør flytter inn på Kolbotn Torg.
GLAD SENTERTLEDER: I dag kunne en fornøyd senterleder ved Kolbotn Torg fortelle at Kid Interiør flytter inn på Kolbotn Torg.

Her blir det Kid Interiør

Nå er det endelig klart hva som kommer i «halvparten» av de gamle HM-lokalene på Kolbotn Torg. På mandag slipper de en ny, stor nyhet.

Publisert Sist oppdatert

Vi og mange lesere har til stadighet stilt spørsmål om hvilken butikk som skal inn i de gamle HM-lokalene på Kolbotn Torg. I dag ble det omsider klart at en ny, stor aktør skal inn, nemlig Kid Interiør.

Den Norgeskjente interiørbutikken skal imidlertid fylle litt under halvparten av HM-arealet, og på mandag blir det kjent hvem som tar resten av plassen.

– Vi er veldig glade for å få inn Kid i det som blir en rålekker butikk på rundt 560 kvadratmeter. Kid har et veldig aktuelt butikkonsept, følger trendene og utvikler seg. Det siste nå er at de tilbyr småmøbler, begynner senterleder Marianne Thoresen-Larsen.

Lang prosess

Hun erkjenner at prosessen har tatt tid, men den som venter på noe godt, osv.

– Vi har hatt god dialog med Kid over lengre tid og deres markedsanalyser har vist at Kolbotn er et område i vekst, som de vil satse på. Det er vi glade for. Den nye butikken vil åpne i juni og ha åpning både ut mot senteret, men også ut mot Jan Baalsruds plass, forteller senterlederen.

Stor hemmelighet

Til tross for flere forsøk på å lure ut av henne hvilken aktør som skal fylles de resterende 850 kvadratmeterne, er hun svært hemmelighetsfull.

– Nei, du må vente til mandag, men jeg kan si så mye som at det er et konsept som mange kunder har etterspurt og ønsket seg. Jeg tror den nyheten også vil bli veldig godt mottatt, sier hun og smiler lurt.

Powered by Labrador CMS