ACTION I VANNET: Det ble svømt så vannet fosset og sprutet i alle klasser!

Vellykket svømmestevne!

Se svømmegruppens egen rapport fra Roald Amundsen Cup!

Publisert

Kolbotn IL svømmegruppe avholdt i år svømmestevnet Roald Amundsen cup. Over 300 svømmere med tilsammen 1.300 starter, godt over 500 besøkende, et antall stafetter, og gode sportslige resultater gav to strålende svømmedager i Sofiemyrhallen.

Flere av norges beste svømmeklubber stilte med svømmere til stevnet; Asker Svømmeklubb, Lambertseter Svømmeklubb, Ski, Ås, Horten, Drøbak-Frogn, Lørenskog-Rælingen og Sarpsborg svømmeklubb.

Les også: Møt Amalie Ottesen - svømmeskoletrener!

ACTION I VANNET: Det ble svømt så vannet fosset og sprutet i alle klasser!

For oss i Kolbotn ILs svømmegruppe er rekruttering til idretten viktig, og i år inviterte vi derfor Hai og Delfin utøvere fra svømmeskolen til rekruttstevnet!!

Svømming er jo en individuell idrett, men derav er svømmere ekstremt sosiale! Stafetter binder de sammen i lag.

Takk til alle frivillige

Mange frivillige bidro til salg av pastasalat og annet gjennom de to dagene, og uten disse hadde det ikke vært mulig. Krevende, men utrolig moro og avholde et slikt svømmestevne.

Les også: Planlegger utendørs svømmeanlegg i Tussetjern!

Vi håper dette sporer til mange påmeldinger nå på svømmeskolen, og vi har ledig plass spesielt blant fire og fem åringer.

Se resultatene

MANGE FOLK: Det var fullstappet i både hallen og i vannet under cupen!

Det ble mange gode resultater fra våre lokale utøvere i eget stevne. Har du lyst til å se hvordan det gikk?  Klikk her for resultater fra arrangmentet!

 

Powered by Labrador CMS