ØVING: Kåre Conradi og Kolbotn Konsertorkester skal ha konsert på lørdag.

Lover fantastisk konsert

Lørdag inntar Kåre Conradi scenen i Kolben Kulturhus sammen med Kolbotn Konsertorkester.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge de involverte blir det rett og slett en fantastisk konsert med musikk som Frank Sinatra, Sammy Davis jr. og Dean Martin - bedre kjent som The Rat Pack - lekte seg med!

ERFAREN: Kåre Conradi er en meget erfaren underholder og har stempelet som multikunstner.

– Hva kan så publikum vente seg på lørdag?

– Publikum skal få et godt og herlig tilbakeblikk til noen av det fineste som er skapt innen jazzmusikken på 50- og 60-tallet. Og ikke bare det - også historiene bak musikken og artistene skal vi dele med de som kommer for å oppleve denne musikken igjen. Dette er faktisk første gangen jeg gjør en hel «crooner»-konsert, men når jeg får sjansen til å synge med stort orkester, sier man selvsagt ikke nei takk. Og tro meg, det fantastiske Kolbotn Konsertorkester er så gøy å musisere sammen med, sier Conradi.

Multikunstner

Han er en av få som virkelig fortjener stempelet multikunstner, og Conradi har både stått på scenen, spilt i både filmer og tv-serier og holdt konserter. Hva ligger hjertet hans nærmest?

– Før ville jeg sagt skuespill, men nå sier jeg alt sammen. Det er bare så fint å få gjøre ulike ting - omfavne alle bitene ved det å være formidler. De neste dagene gjør jeg både Shakespeare på The Globe, holde en konsert sammen med Ingrid Bjørnov og altså gjøre en helaften med konsertorkesteret her på Kolbotn, gløder han.

Vært her tidligere

Conradi er faktisk ingen Kolbotn-debutant, men hans siste møte med bygda begynner å bli 20 år siden.

– Ja, jeg var her tidlig på 2000-tallet med Riksteateret, men det var før dette flotte kulturhuset ble bygd - og jeg må si at jeg gleder med stort til å stå på scenen med dette utrolig fine orkesteret i ryggen - og jeg kan love en overraskelse eller to også på lørdag. Dette blir gøy, avslutter Conradi.

Konserten er altså førstkommende lørdag, klokken 18.00, i sal 1 i Kolben.

SAMSPILL: Det krever mye øving for å få det til å låte så flott som både Kolbotn Konsertorkester og Kåre Conradi ønsker.
Powered by Labrador CMS