RYKKET UT: Politi og ambulanse rykket ut etter at de fikk melding om at en persone hadde oppført seg truende med en kniv i Kolen, fredag ettermiddag.

– Trist for alle involverte

Kommunen er ordknappe etter knivdramaet i Kolben.

Publisert Sist oppdatert

Ansatte ved biblioteket, frivillige hjelpere og tilfeldig forbipasserende var potensielt i fare da en person viftet med kniv og opptrådte truende i Kolben, fredag ettermiddag.

Seks timer etter hendelsen har Nordre Follo kommune, ved Anne Melsom, kommunalsjef kultur og inkludering, sluppet følgende sitater.

– Det er riktig at politi ble tilkalt i forbindelse med en hendelse som opplevdes som truende i Kolben i ettermiddag. Politiet kom raskt til stedet og beslagla en kniv. Dette skjedde i ett av lokalene kommunen disponerer i Kolben, men var ikke tilknyttet vår helsetjeneste. En slik opplevelse er alltid trist for alle involverte. De som ble direkte berørt følges nå opp etter behov. Ellers er det politiet som følger opp saken videre, skriver Melsom til Oppegård Avis.

Som Oppegård Avis skrev tidligere i kveld, skal ofrene for knivdramaet ha befunnet seg i nærheten av Bua, som ligger i samme etasje som biblioteket.

Politiet rykket raskt ut til hendelsen og beslagla en kniv og pågrep en person.

Powered by Labrador CMS