BLIR EKSPERT: Sigrid Heien Hansen (i front) blir fotballekspert i Viasat.
BLIR EKSPERT: Sigrid Heien Hansen (i front) blir fotballekspert i Viasat.

KIL-karrieren ble kort igjen

Sigrid Heien Hansen forlater Kolbotn Fotball Kvinner for å bli fotballekspert på tv.

Publisert Sist oppdatert

Hun skulle sørge for at fremtidens KIL-jenter ble like god som henne selv, som utviklingsansvarlig i Kolbotn Fotball Kvinner. Nå forlater hun klubben, bare måneder etter at hun startet.

Heien Hansen har nemlig takket ja til en stilling som fotballekspert for Viasat og går ut av stillingen som utviklingsansvarlig for Kolbotn Fotball Kvinner.

– Jeg vil takke for en kort, men fin tid i Kolbotn. For noen fantastiske jenter som spiller fotball i denne klubben, jeg kommer til å savne alle sammen, sier Heien Hansen til klubbens nettside.

Exit nr. 2

Fotballeksperten spilte 25 kamper for Kolbotn mellom 2017 til 2019, før hun gikk til hardtsatsende Vålerenga. Nok en gang ble gresset på den andre siden for fristende.

– Vi er selvsagt lei oss for å miste Sigrid, men har full forståelse for at hun ikke kunne si nei til denne muligheten. Tross den korte tiden hun har tilbrakt i klubben har hun allerede satt spor, og vi kommer til å savne henne, sier styremedlem Monica Ottesen.

Klubben har nå startet jobben med å finne en erstatter og vil om kort tid lyse ut stillingen som utviklingssjef for Kolbotn Fotball Kvinner.

Powered by Labrador CMS