FORNØYDE: Fra venstre: Fredrik Soppeland-Larsen, Ingrid Kristine L. Brevik, Ellinor Paulsrud-Kvisla og Nicolai Finnevolden

Pinse-suksess for KIL-svømmerne

God svømming fra Kolbotns svømmere i Årsklassemesterskapet.

Publisert

Kolbotn IL stilte med fire svømmere til årets Årsklassemesterskap (ÅM) på Lambertseter bad i Oslo. Mesterskapet gikk i pinsehelgen, 4. – 6. juni, og samlet 242 utøvere i aldersklassene 2009 - 2006 fra hele landet.

I ÅM konkurrerer utøverne i de fem øvelsene 400m fri, 200m rygg, 200m bryst, 100m butterfly og 200m individuell medley etter å ha kvalifisert seg i Landsdels Årsklassemønstringen (LÅMØ) i mars.

God supporter-gjeng

Utøverne som stilte fra Kolbotn IL var Fredrik (2008), Nicolai (2007), Ingrid (2007) og Ellinor (2007). Laget viste godt samhold og sterk lagånd under hele stevnet, og var til stede for hverandre under alle løp.

Det var også den fantastiske, lille supporter-gjengen vår. Alle fire svømmere viste god utvikling på løpene sine, og svømte de fleste bedre enn da de kvalifiserte seg på LÅMØ i Fredrikstad i vår.

Dette holdt også til flere fine personlige rekorder, deriblant for Fredrik som svømte seg opp hele ti plasser i forhold til rangeringen inn i stevnet. Nicolai var den heldige som fikk representere klubben på innmarsj under åpningen, og både Ingrid og Ellinor hadde innmarsj før finaleheat i sin klasse. Ellinor tok 3. plass i sin årsklasse på 200m bryst.

PALLPLASS: Ellinor på pallen etter 200m bryst finale.

Overraskelse

Siste dag på stevnet fikk vi en hyggelig overraskelse da landslagskoordinatoren til Norges Svømmeforbund kunngjorde hvem som er tatt ut til å representere Norge under Nordisk Ungdomsmesterskap i Tallinn, Estland, 9. – 10. juni i år.

GOS TEMNING: Spent trener og supportergjeng under stevnet på Lamberseter.

7 jenter og 6 gutter er tatt ut på bakgrunn av kvalifiseringskrav satt av landslagsledelsen, og Ingrid har i løpet av sesongen svømt så bra at hun er en av de syv jentene som får være med på laget som reiser til Estland. Alle trenere, utøvere og supporterne rundt henne er veldig glade og stolte!

Powered by Labrador CMS