LIFE IS LIFE: Her ligger helsekostbutikken Life i dag, men i oktober flytter de rundt 50 meter.

Her blir det (nytt) liv

Dagens råeste nyhet kommer fra Kolbotn Torg. For sjekk hvem som tar over lokalene når Life flytter i oktober.

Publisert Sist oppdatert

Årvåkne lesere har kanskje allerede fått med seg presenningene som henger mellom Baker Nordby og DnB Eiendom på Kolbotn Torg. Det er fordi helsekost-butikken Life er på flyttefot fra sine nåværende lokaler ved Mester Grønn.

Flyttingen skjer i løpet av oktober, som følge av at en ny aktør er på vei inn dørene på Kolbotn Torg. Og det er bokstavelig talt helt rå nyheter for Oppegårds innbyggere, for den nye leietakeren er ingen ringere enn Bambus Sushi.

SKAL HIT: Foreløpig er den nye helsekostbutikken tildekket med hvit presenning.

Finnes flere steder

Bambus Sushi er en østlandsbasert sushi-kjede med både restauranter og sushi-utsalg. Fra før å finnes de på Sandvika Storsenter, Asker Trekanten, Strømmen Storsenter, Byporten og Storo Storsenter, men de har også en ekstra restaurant i Barcode i Oslo.

Ifølge sine egne nettsider har de drevet med restaurantdrift siden 2001, og de er stolte av å fremdeles servere gjestene nydelig og vakker mat fra Asia.

Får større lokaler

For helsekostgjengen i Life var det vinn-vinn med en flytteprosess.

– Lokalene vi har i dag er relativt små sammenlignet med de nye lokalene vi får, og dessuten så vil en restaurant som Bambus Sushi ha mer behov for den gode adkomsten fra bakgården som disse lokalene gir, sier butikksjef Jane Maren Enger til Oppegård Avis.

BUTIKKSJEF: Jane Maren Engen er butikksjef på helsekostbutikken Life.
Powered by Labrador CMS