NYTT SENTER: Noen få minutter unna Kolbotn Torg har Homlia Senter åpnet dørene.
NYTT SENTER: Noen få minutter unna Kolbotn Torg har Homlia Senter åpnet dørene.

Utfordres på alle kanter

Etter åpningen av nye Holmlia Senter er vårt eget Kolbotn Torg omringet av konkurrenter på alle kanter. Sentersjefen sier det bare er sunt med konkurranse.

Publisert

Konkurransen i kjøpesentermarkedet er knalltøff. I vår egen kommune har vi allerede giganten Ski Storsenter, drøye ti minutter unna ligger Vinterbro Senter, og nå har også en ny nabo på Oslo-siden re-åpnet dørene. I forrige uke var det nemlig åpningsfest på nye Holmlia senter, med en rekke nye butikker.

Kjente kjeder som Clas Ohlson, Subway, Meny og Cutters har alle slått ro hos vår nabo i nord og det nye senteret får en total handleflate på rundt 6500 kvadratmeter. Det er rundt en tredjedel av Kolbotn Torg i størrelse.

CLAS OHLSON: Denne butikken er det nok mange som kunne ønsket seg til Kolbotn Torg.
CLAS OHLSON: Denne butikken er det nok mange som kunne ønsket seg til Kolbotn Torg.

Sunt med konkurranse

Man skulle kanskje tro at senterleder Marianne Thoresen Larsen mistet nattesøvn av noe slikt, men hun tar konkurransen med noe som ligner på knusende ro.

RASK LUNSJ: Holmlia Senter har ikke t-bane, men de har i alle fall Subway.
RASK LUNSJ: Holmlia Senter har ikke t-bane, men de har i alle fall Subway.

– Holmlia Senter har eksistert lenger enn Kolbotn Torg og vi har i alle år levd svært godt med hvert vårt tilbud, på hver vår side av kommunegrensen. Det er bare sunt med konkurranse og ettersom vi begge er lokale sentere, så har vi også to ulike nedslagsfelt som vi jobber mot. Det blir spennende å følge Holmlia Senter fremover, sier Thoresen Larsen.

Gleder seg

Og det er kanskje ikke all verdens grunn til å frykte noe voldsom handelslekkasje fra vår side, over til det nye senteret. Men flere års jobbing med 5 på gata på Kolbotn Torg har avdekket en god Holmlia-representasjon i sentergangene på Kolbotn Torg.

Senterleder Thoresen Larsen sier hun ikke er redd for at butikkmiksen på Holmlia vil påvirke handelen på Kolbotn Torg. Tvert i mot har hun klokketro på sitt eget produkt.

– Vi jobber kontinuerlig, og målrettet, med å utvikle Kolbotn Torg og butikkmiksen her. Vi skal fortsatt være et godt senter hvor folk på Kolbotn trives, og vi har stor tro på utviklingen av senteret. Den nye Life-butikken har allerede åpnet i splitter nye lokaler og mot slutten av denne uken ser vi frem til «grand opening» av Bambus, som blir et kjempelekkert tilskudd som vil bidra til å spisse serveringstilbudet vårt, sier hun fornøyd.

Fakta om Holmlia Senter

MENY: Denne flotte matbutikken har nå åpnet dørene på det nye senteret.
MENY: Denne flotte matbutikken har nå åpnet dørene på det nye senteret.

Spisesteder: Holmlia Kulturkafe, Baker Nordby, Jams, Subway, Sushi Mio

Butikker: Holmlia, interiør og farve, Holmlia Blomster, ARK Bokhandel, Clas Ohlson, Dyrego Zoo, Kid Interiør, Mester Grønn, Nille, NORMAL, Basic Living og Eurosko.

Helse/velvære: Academy Frisørene, Holmlia Senter Fysioterapi, Holmlia Senter Tannklinikk, Holmlia Tannlegekontor, Idol Frisør, Søndre Nordstrand helsestasjon, Apotek1, Cutters og Sunkost.

Powered by Labrador CMS