VALG SPESIAL: I dag gjorde vi comeback med podkasten Uka med Oavis - denne gangen med en valg spesial - tre år etter forrige podkast-episode.
VALG SPESIAL: I dag gjorde vi comeback med podkasten Uka med Oavis - denne gangen med en valg spesial - tre år etter forrige podkast-episode.

Knallsterkt podkast-comeback fra Oppegård Avis

Podkasten Uka med Oavis ble lagt på is da pandemien kom på besøk. I dag gjorde vi et eksklusivt comeback - med to fornøyde politikere i studio.

Publisert Sist oppdatert

Uka med Oavis var en gang tre kolleger som hver torsdag moret oss selv og et knippe lyttere med betraktninger om stort og smått. Mest smått.

Da korona-pandemien kom - som vi forøvrig snakket om i vår frem til nå siste episode - ble noen av oss permittert og andre beordret på hjemmekontor. Da livet var tilbake igjen, var to av tre bidragsytere ute av Oppegård Avis-lokalene.

Gjenoppliving

Det gjenværende medlemmet, redaktør Eskil Bjørshol, har nå sørget for at podkasten står opp fra de døde igjen - nå med en rendyrket valg-spesial episode.

I dag var nemlig valgvinnerne Cecilie Dahl-Jørgensen Pind og Tønnes Steenersen på besøk for å snakke om valget, hvordan håndtere makt, de neste fire årene, klima og miljø, eldreomsorg og økonomi.

Her er noen av spørsmålene vi stilte:

  • Hvorfor vil Høyre-Pind heller samarbeid med en klima-sinke som FrP-Tønnes, i stedet for grønnere alternativer?  
  • Hvilket forholde har de til Oppegård? 
  • Er det aktuelt søke flertall med andre enn FrP? 
  • Når kommer demenslandsbyen? Og hvilke kommuneansatte får lønnen sin kuttet i kampen for å spare penger?

Vi kaller det 58 minutter med ren balsam for ørene. Hva synes du? Klikk på play under her, eller der du hører på podkast (kommer etterhvert).

Powered by Labrador CMS