SPENT TRIO: Turid Øidne Johansen (PP), Kjell Johan Johansen (PP) og Ann Olsbø (H) kom sammen og var trippel-spent på resultatet.

Her ankommer politikerne valgvaken i Kolben

Det var en spent og forventningsfull politikergjeng som ankom Kolben for en felles valgvake.

Publisert Sist oppdatert

I tur og orden ankom de foajeen i Kolben, politikerne i Nordre Follo.

En av de som var først ute var APs Shahram Ariafar. APs nestleder har markert seg som en ivrig debattant gjennom valgkampen, men i kveld var han meget spent.

– Jeg tør ikke si noe. Dette er veldig spennende, sa Ariafar som er på åttendeplass på APs liste.

KLAR FOR VALG: APs Shahram Ariafar kom tidlig og var spent på resultatet.

Spent var også KrFs toppkandidat Tore Storehaug. Partiet har ikke hatt veldig flyt i målingene den siste tiden, men Storehaug hadde troen.

– Jeg er spent på dette ja. Det er ikke godt å si hva vi har i vente, men det blir uansett kjekt å feire en god valgkamp, sa Storehaug.

SPENT: Troen er som kjent noe av det siste en KrF-er mister, så Storehaug hadde troen på en god kveld.

Trioen Turid Øidne Johansen (PP), Kjell Johan Johansen (PP) og Ann Olsbø (H) kom sammen og var trippel-spent på resultatet.

– Jeg har troen på en god kveld for oss, men klart det er spennende. Jeg står på 12. plass selv, så det kan bli plass i kommunestyret, sa en forventningsfull Olsbø til Oavis.no.

STINN BRAKKE: 40 minutter før kveldens første måling og Kolben er allerede tett på fullsatt.

Alle tre var også forventningsfulle angående et sluttresultat man kan sove på i natt.

– Ja, vi tror og håper det. Vi drømmer jo om 50 prosent samlet, og helst 3-4 representanter for Pensjonistpartiet, sa Johansen.

I så fall er de også avhengige av FrP, og det er ikke imot Karin Kværners ønsker. Andrekandidaten kom til Kolben med et håp om å bli en del av den styrende delen i løpet av kvelden.

– Alt kan skje i kveld. Drømmen er over 50 prosent og minimum sek representanter for FrP, sa hun før hun fant plassen sin sammen med resten av FrP-gjengen.

FRP-TOPP: Karin Kværner er FRPs andrekandidat i Nordre Follo.

En siste optimist fant vi i Knut Oppegaard fra Høyre.

– Dette tror jeg går veien. Spørsmålet er hvor mange, eller om, vi må alliere oss med andre partier. Og kanskje vi ikke trenger det, men gjør det likevel, sier han litt spørrende. – Vi skal vise alle partier som vil snakke med oss, respekt. Vi må prøve å finnes felles løsninger, sa Oppegaard.

ULASTELIG ANTRUKKET: Knut Oppegaard var selvsagt pent kledd. Valg er tross alt høytid.
Powered by Labrador CMS