KLARE FOR AKSJON: Russen sto i kø for å for å få bøsser til å samle inn penger til Kreftforeningen.

Roald Amundsen-russen gjør en forskjell

Mandag 13. mars var russen ute med bøsser for å samle penger til Krafttak mot Kreft. Roald Amundsen-russen over doblet tallene fra i fjor.

Russen på Roald Amundsen videregående skole stilte mannsterke opp på mandag den 13. mars, for å samle inn penger til Kreftforeningen. Aksjonen Krafttak mot Kreft er primært blitt en russeaksjon, og i årets aksjon stilte mange opp, noe som resulterte i hele 82 400 kroner til Kreftforeningen samlet inn av russen i kommunen. Totalt sett kom det inn 118 400 kroner fra Oppegård, med en innsamlingsdag på søndag 12. mars,arrangert av Silje Pedersen, som kom i tillegg til russens innsamlingsdag, 

Les også:  

–  Det er over en dobling fra fjorårets russ på Roald Amundsen. Det er helt fantastisk og veldig bra innsats av russen, sier Ingvild Reitan, distriktssjef i Kreftforeningen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

HELT FANTASTISK: Ingvild Reitan, distriktssjef i Kreftforeningen, er kjempefornøyd med innsatsen til russen.

Ingen aksjon uten russen

Hun legger til at uten russen ville det antakeligvis ikke vært noen aksjon, og at de er veldig takknemlige for at russen stiller opp. 

– Denne aksjonen har i stor grad blitt en russeaksjon. Russen er de største bidragsyterne til denne aksjonen, og vi har et veldig godt forhold til dem. Vi har et annet bilde en det som kanskje skrives om russen ellers. Vi synes de er fenomenale og bidrar til en god sak, sier Reitan. 

 Les også: Russen tar et krafttak mot kreft

STORT OPPMØTE: Over 100 russ fra Roald Amundsen ble med på Krafttak mot Kreft aksjonen.

Fornøyd med oppmøtet 

Russepresident Tobias Huse er også svært fornøyd med oppmøtet til russen i forbindelse med aksjonen.

– I fjor var det vel 21 som stilte i år var vi rundt 110 som er veldig mye høyere enn i fjor. Det var veldig godt arrangert og god stemning, sier Huse.

Han legger til at det viktigste er at det er en god sak, men synes selvfølgelig det er fint med et positivt bilde av russen.

– Det at det er positivt ladet er positivt for oss. Det er litt annet enn russen vanligvis driver med og det er fint å støtte en god sak. Det er et veldig godt tiltak, sier Huse. 

Les også: Over og ut for rus(s)en

Og de ble godt mottatt hos de de ringte på hos.

– Jeg var ute og gikk ble veldig godt mottatt på dørene hos. Folk er hyggelige, og spesielt når man kommer med et så godt budskap. Vi vil være med å gjøre en forskjell avslutter Huse. 

Powered by Labrador CMS