Lunken stemning til Valentines day

Vårt representative utvalg i 5 på gata har ikke all verdens planer for kjærlighetsdagen.

Publisert

Dagens kalender viser 14. februar. For mange en helt vanlig februar-dag, men for romantikere der ute, kan det bety både giftemål og blomsterbuketter.

Vi tok en sjekk med 5 forbipasserende hvilke planer de hadde for den såkalte Valentinsdagen.

Knut Olav Tomten (45), Tårnåsen:

– Ikke noe spesielt, jeg pleier ikke å feire valentinsdagen. Det er så tett på morsdagen, derfor feirer vi stort sett bare morsdag. Vi tar det rolig og slapper av.

Heller ikke nestemann hadde slu planer for dagen. Han mente tvert om at hele opplegget er litt kynisk.

Tor Westerby (38), Tårnåsen:

– Jeg har aldri pleid å feire valentinsdagen. Det har blitt litt oppblåst. Det har blitt en sånn greie hvor aktørene skal få solgt mest mulig, og det synes jeg ikke noe særlig om.

Det skortet ikke på på planer for første kvinne ut i 5 på gata, men noe voldsom romantikk lå det ikke an til.

Jorunn Kokkinos (68), Tårnåsen:

– Jeg skal ha medarbeiderseminar på jobb, men ellers blir det ingen feiring. Jeg synes det er dumt at det stort sett er fokus på kjærestepar i forbindelse med valentinsdagen. Jeg synes at den dagen skal være for alle. Selv kommer jeg nok til å kjøpe noen fine roser å ha hjemme.

Odd Sverre hadde på sin side lagt opp til en aldri så liten kombo-løsning.

Odd Sverre Norøne (72), Sofiemyr:

– Vi gjør ikke noe spesielt på valentinsdagen, men vi kombinerer det litt med morsdagen. I helgen feiret vi morsdag med hele familien, med pizza og kake. Valentinsdagen blir litt smør på flesk når den er så tett på morsdagen.

Vårt siste 5 på gata-«offer» hadde derimot et ørlite håp om en overraskelse i løpet av dagen.

Eirin Haave (31), Tårnåsen:

– Vi har pleid å dra ut å spise på valentinsdagen, men i år har vi ingen planer, med mindre det plutselig blir noen overraskelser. Jeg synes valentinsdagen er en veldig hyggelig feiring hvor man kan vise litt ekstra at man setter pris på hverandre.

Powered by Labrador CMS