GAMLE OPPEGÅRD RÅDHUS: I mars kan du si din mening om planarbeidet i Nordre Follo kommune.

Si din mening til kommunen

Publisert Sist oppdatert

Arealdelen i kommuneplanen bestemmer hvordan arealene i kommunen brukes. Denne planen skal nå vurderes og formannskapet har vedtatt hvilke forslag det skal jobbe videre med.

I løpet av mars arrangerer kommunen åpne plankontor en rekke steder i kommunen. Der vil administrasjonen informere om planarbeidet og lytte til innspill og lokal kunnskap. Du som innbygger kan få informasjon og snakke med en saksbehandler fra kommunen.

Du treffer kommunen på følgende tid og sted:

Kolbotn: 9. mars kl 18. 00 i kommunestyresalen i gamle Oppegård rådhus

Siggerud: 15. mars kl 18.00 på Siggerud skole

Kråkstad/Skotbu: 17. mars kl 18.30 på Kråkstad samfunnshus

Langhus/Vevelstad: 28. mars kl 18.00 på Haugjordet ungdomsskole

Myrvoll: 31. mars kl 18.00 Fjelltun, Myrvoll Vel

Ski: tid og sted annonseres senere

Skal lage ny arealdel

Kommuneplanen er det overordnede styringsdokumentet for kommunen og skal peke ut den langsiktige utviklingen i Nordre Follo. Planen består av en samfunnsdel og en arealdel.

Arealdelen er en overordnet plan som bestemmer hvordan vi skal bruke arealene i kommunen. Samfunnsdelen ble vedtatt i desember 2019, mens arbeidet med en ny samlet arealdel startet våren 2021 og er planlagt ferdig i 2023.

Arbeidet med den nye arealdelen starter med et planprogram som beskriver planprosessen. Kommunen ba høsten 2021 om innspill til planprogrammet. Fristen var 1. november 2021.

Alle innspill er publisert på kommunens nettsider.

Vedtok planprogram

9. februar 2022 vedtok formannskapet et planprogram for arbeidet og hvilke forslag til endring av arealformål som skal utredes videre.

Innsendte forslag til endring av arealformål og forslagene som skal vurderes videre finner du ved å gå inn i kartløsningen på kommunens nettsider.

Har du spørsmål eller vil du vite mer om planarbeidet, kan du kontakte fagsjef for samfunnsplanlegging, Anne Holten, telefon 41 61 07 51.

Powered by Labrador CMS