NOE FOR DEG? Oavis.no vokser og har behov for flinke folk.

Vil du jobbe for Oavis.no?

Oppegård Avis ser etter en kvikk, kreativ og selvgående frilanser.

Publisert Sist oppdatert

Oppegård Avis skriver om det som skjer i og rundt Oppegård, og på oavis.no skal det aller helst skje noe 24/7. 

Vi er en liten redaksjonell stab, men har likevel et mål om å være ute på farten både morgen og kveld. Det er det ikke alltid vi klarer med dagens mannskap. I deilige Oppegård skjer det nemlig mer enn vi klarer å dekke, så nå trenger vi deg vi kan ringe til ved behov.  

Kan du skrive noen ord fra et kommunestyremøte, rykke ut og dekke en boligbrann, skrive om en fotballkamp eller en lokal teaterforestilling. Er du nysgjerrig nok til å lure på hvorfor noen har gravd en grøft siden i går? 

Da er du perfekt for denne jobben!

Hvem og hva er du? 

Du bor i Oppegård, du kan skrive og du er glad i folk. Det er heller ingen ulempe om du glimter til og tar et bra bilde i ny og ne.

Vi tror jobben kan passe både for deg som er i startfasen av din journalist-karriere, eller for deg som ikke ønsker fastlåste rammer i arbeidslivet. Hvis du ikke passer i noen av de kategoriene, men likevel mener du er perfekt for jobben, så vi vil selvsagt høre fra deg likevel.

Vær kreativ og send noen ord om deg selv til redaktør Eskil Bjørshol på eskil@oavis.no. Du kan også ringe på 90 68 78 10.

Powered by Labrador CMS