STARTEN: Slik så den ut, den aller første utgaven av Oppegård Avis. Oppslaget var om den hvite elefanten på Ingierstrand.

Husker du starten?

Eventyret startet en marsdag i 2013. Vi tar et aldri så lite tilbakeblikk.

Publisert

I tidenes siste utgave av Oppegård Avis koster vi på oss et godt blikk i bakspeilet. For det er unektelig litt moro å se hva gamle kolleger skrev om i den aller første utgaven. Hovedoppslaget var om restaurant-comebacket på Ingierstrand, men redaksjonen hadde også fått plass til en katteknipe, en ordfører under press, narko-frykt, planer om ny storkommune og et krav om ny svømmehall.

Som dere allerede vet har noe blitt realisert, mens andre ting fortsatt er på tegnebrettet.

I løpet av de neste ti årene har det blitt planlagt og gjennomført en rekke ideer og spalter. Noen har vært så gode at de fortsatt lever den dag i dag, mens andre av ulike grunner har blitt erstattet med andre ting.

Nå vi nå tar sats og satser 100 prosent digitalt, ser vi ikke bort fra at vi kanskje børster støvet av noen av dem. Har du tips eller ønsker, så bruker du tips@oavis.no.

PRISTESTEN: Langt i fra redaksjonens dummeste idé, men ganske tidkrevende siden en person faktisk fysisk sjekket alle prisene.
NÅ SER VI PÅ: Nok en bra spalte. Dagens redaksjon vet ikke hvorfor denne forsvant.
HÅPLØSE ORDSPILL: De har det i hvert fall ikke blitt noen færre av med årene...
MAMZEN: Mamzen meldte både i øst og vest og var et friskt pust lenge før Oppegård Avis gikk digitalt og fikk egne kommentarfelt.
VISSTE DU AT: En nydelig spalte. Dagens redaksjon gjetter på at daværende redaksjon «gikk tom» for ting de visste og at spalten dermed forsvant.
NÅ LESER VI: Har vi noen lesere som har lyst å anbefale bøker eller tekster til andre lesere, så setter vi av plass. Dette var en flott spalte!
Powered by Labrador CMS