NY JOURNALIST: Kristine Bølla Meiland Nedgården er ny journalist i Oppegård Avis.

Kristine landet drømmejobben

Kristine Bølla Meiland Nedgården fra Tårnåsen er ny journalist i Oppegård Avis.

Publisert Sist oppdatert

I knalltøff konkurranse med andre gode søkere var det altså Nedgården som stakk av med den ledige jobben i Oppegård Avis.

39-åringen er allerede i gang og skal lete med lys og lykt etter gode, lokale saken fremover.

– Jeg er superglad for at jeg ble valgt og gleder meg enormt til å jobbe for Oppegård Avis. Det å få følge det som skjer her, bare enda tettere, gleder jeg meg til, sier hun.

Innflytter

Kristine er på mange måter en typisk Oppegård-innbygger, som har flyttet hit i voksen alder, i jakten på det gode liv. Hun og familien flyttet til Kornmoenga på Tårnåsen i 2018.

– Det er helt vidunderlig, jeg stortrives! Det var venner som maste oss hit og vi angrer absolutt ikke på at vi lot oss overtale, forteller hun.

Nå er det fullt fokus på små og store saker fra lokalmiljøet.

– Er det noen som har lyst å fortelle oss noe, så er det bare å ta kontakt. For meg er det ingen saker som er for små, og forhåpentligvis heller ingen som er for store, smiler hun.

– Verdifullt tilskudd

Det er musikk i ørene til redaktør Eskil Bjørshol.

– Kristine imponerte oss med sin nysgjerrighet, idérikdom og sprudlende humør. Her får vi et verdifullt tilskudd til redaksjonen. Hvis noen vil tipse om stort eller smått, så treffer dere henne på kristine@oavis.no, sier Bjørshol.

Powered by Labrador CMS