LYST PÅ JOBB? Har du lyst på jobb i Oppegård Avis?
LYST PÅ JOBB? Har du lyst på jobb i Oppegård Avis?

Vi søker en allsidig journalist med teft for lokale nyheter

Oppegård Avis er i vekst og nå er vi på jakt etter deg som har høyt tempo, godt humør og en hang til uforutsigbare dager.

Publisert Sist oppdatert

Inntil videre trenger vi deg i 50 prosent stilling – fra og med nå og en 3-4 måneder fremover. Går det som vi det håper, er det muligheter for forlengelse og eventuelt utvidelse.

Hvem er vi på jakt etter? En lokalavis lages best av de som bor i og kjenner området man jobber i. Derfor håper vi og tror du bor i gamle Oppegård. Det er imidlertid ingen forutsetning.

Vi ønsker oss en engasjert og idérik kollega som aldri kunne finne på å tenke at en sak er for liten. Har du et snev av digital forståelse er det er klart pluss, men det viktigste er tross alt at du er nysgjerrig og effektiv.

Som journalist i Oppegård Avis må du regne med å levere saker både til nett og papir, med en høy grad av selvstendighet. Du må også regne med å måtte dekke et og annet arrangement utenfor «ni til fire».

Vi setter ikke noe krav til lang erfaring eller høy utdannelse, men vi forventer at du klarer å knipse tre bilder, lage en interessant tittel og fortelle lokalbefolkningen om små og store begivenheter.

Vi tilbyr en utfordrende og interessant jobb i en liten, men dynamisk redaksjon der du får stor påvirkningskraft og gode muligheter til å styre din egen hverdag, godt hjulpet av gode kolleger.

Lønn og tiltredelse etter avtale.

NB! Vi er svært fleksible når det gjelder arbeidstid.

Spørsmål om stillingen eller lyst til å søke?

Kontaktperson: Eskil Bjørshol, redaktør

Mobil: 906 87 810

E-post: eskil@oavis.no

Powered by Labrador CMS