I FULL AKSJON: Det mangler ikke på spillerglede under Putteskolens interncup!

Nå blir det putteskole for barn født i 2017

Er du en lokal Pep Guardiola, eller har du en kommende Haaland, Hegerberg eller Ødegaard i hus? Da vil Oppegård IL ha tak i deg!

Publisert

Rett over påske begynner det så smått å røre på seg med tanke på Oppegård ILs populære tilbud Putteskolen. Nå er det 2017-barna som skal til pers.

– Målet med Putteskolen er å utvikle barnas fotballferdigheter og gi rom for vennskap med andre barn på samme alder, uavhengig av hvilken skole eller nabolag de hører til. Vi vil fremheve og utvikle gode relasjoner mellom barna for å skape trygghet og respekt for hverandre, også kalt Fair Play. Gjennom å styrke Fair Play vil vi forebygge mobbing og utestengelse, skriver Oppegård IL til Oppegård Avis.

Påmelding

Oppegård IL annonserer nå for for påmelding til Putteskolen som starter i mai. Putteskolen er et tilbud for barn født i 2017. Dette er et fint tilbud for å se om fotball er noe for ditt barn. Påmelding kan gjøres her.

MANGE I AKSJON: Det mangler ikke på spillere under Putteskolen.

Mer informasjon

Oppegård Idrettslag er en dugnadsbasert klubb, noe som betyr at alle foreldre som er en del av klubben må bidra på ulike vis til å drifte idrettene.

Det betyr at Putteskolen kun kan starte opp dersom foreldre melder seg til ulike verv i lagene.

– Putteskolelagene trenger i først omgang foreldre som vil være trenere og lagledere. Uten deres hjelp vil det ikke eksistere et fotballtilbud til 2017-kullene, skriver klubben.

Oppstart i mai

Putteskolen starter opp i mai hvert år og treningene varer frem til 14. desember. Det er ikke noe i veien for at trenere kjører fotball året rundt, men det viktige er at alle barna blir invitert. På den første treningen er fokuset at alle barna (og foreldrene) får høre litt om klubben, dets visjon: «Der alle har glede av å være» og fotballens mål: «Flest mulig, lengst mulig, best mulig og i et så bra miljø som mulig» og litt om Fair Play, før det deles ut drakt og ball til alle barna. Deretter er det tid for å bli kjent på banen og med ball – litt lek / lette øvelser gjøres med ballen. På den andre treningen vil trenere og lagleder ha ansvaret.

Oppstartsansvarlig/barnefotballansvarlig og trenerveileder er tilgjengelig for å kunne svare på spørsmål fra foreldre.

DE MINSTE: Putteskolen er et fotballtilbud for de som starter i første klasse til høsten. Bildet er tatt fra fjorårets putteskole.

Treningene vil være onsdager mellom 17.00 og 18.00.

Det første året vil spillerne delta i OBOS Miniliga fra aug/sep. Det er mulig å delta på andre cuper også dersom trenere og lagleder ønsker dette.

Informasjonsmøte/foreldremøte 11. april

Informasjonsmøte/Foreldremøte 11.apriI forkant av oppstarten avholdes det et informasjonsmøte for alle foreldre som vurderer fotball som aktivitet for sitt barn. Her vil du få informasjon om Putteskolen, og om Oppegård IL Fotball generelt. Om du er usikker på noe før du melder på ditt barn gjør du lurt i å komme informasjonsmøte 11. april på klubbhuset til Oppegård IL på Østre Greverud.

Powered by Labrador CMS