POPULÆR BARNEFOTBALLSKOLE: Til høsten arrangerer Oppegård IL igjen barnefotballskole, og det er fortsatt mulig å melde seg på.

Har ikke sommerferiekabalen gått opp enda?

I år blir sommerferien litt lenger enn vanlig. Dersom du ikke har planlagt den siste uka i skolesommerferien har Oppegård IL flere aktiviteter å by på.

Publisert

Oppegård IL ønsker aktive barn, og har planlagt mange aktiviteter den siste uken av skolesommerferien. Daglig leder Hege Frøyna, forteller at det er friidrett, fotball og håndball som står på planen.

LAVKOSTNADSTILBUD: Det kan søkes om fritak fra påmeldingsavgiften til friidrettskolen.

Friidrett

– Oppegård friidrett gjentar suksessen og arrangerer friidrettsskole for barn i alderen 7-12 år. Arrangementet vil foregå på Sofiemyr stadion mandag 8. - fredag 12. august. Friidrettsskolen er et lavkostnadstilbud med fokus på at barna skal få et positivt og spennende møte med friidretten, forteller Frøyna.

Tilbudet vil foregå på dagtid, og instruktører vil først og fremst være tidligere aktive utøvere i klubben og ungdom med friidrettsbakgrunn.

Barna deles inn i grupper etter årskull, og har to økter med introduksjon av spesifikke øvelser eller tema i løpet av dagen. Uken avsluttes med et stevne som arrangeres fredagen, sier Frøyna.

– Friidrettsskolen skal være et lavkostnadstilbud. For at alle barn skal ha like muligheter til å delta kan det søkes om fritak fra påmeldingsavgiften, informerer hun.

FOR ALLE: Fotballskolen passer for alle som er glad i å spille fotball.

Barnefotballskole

Barnefotballskolen er den tradisjonelle fotballskolen til Oppegård IL, og passer for alle barn som er glad i å spille fotball, sier Frøyna.

– På denne skolen har vi fokus på finne en god balanse mellom det sportslige og det sosiale opplegget. Det er store variasjoner i både alder, behov og fokus, og vi ønsker å tilrettelegge best mulig for at alle barn får ett godt og tilpasset tilbud på barnefotballskolen vår. Videre er vår barnefotballskole i stor grad drevet av ungdommer fra våre egen klubb, med støtte fra ressurspersoner i administrasjonen og styret i Oppegård IL Fotball. Dette er et konsept vi har utviklet over lengre tid, og flere av våre instruktører har nå vært med i flere år, sier hun.

GØY MED BALL: Oppegård IL byr på egen håndball-camp i slutten av skolesommerferien.

Håndball Camp

«Gøy med ball» er en håndball-camp i slutten sommerferien, hvor fokuset er ha det gøy med ballen.

– Dette er håndballtrening tilpasset alder og ferdigheter. Det vil også bli innslag av andre idretter som eksempelvis turn, forteller Frøyna.

Tilbudet gjelder barn født i 2013 – 2016, og blir ifølge Frøyna differensiert på alder med hensyn til ferdigheter.

– Opplegget har fungert godt, og vi har fått stadig flere påmeldte de siste årene. Denne gangen foregår campen fredag den 12. - tirsdag 16. august med helgen fri, og vi har plass til 40 barn. De tre dagene avsluttes med håndballkamper siste dag. Da er det hyggelig om foresatte kommer og ser på, sier hun.

Link til påmelding finner du her

Powered by Labrador CMS