COMEBACK: De to siste helgene har frivillige fra Oppegård IL arrangert to supre fotballturneringer.

Tilbake i full størrelse

Endelig kunne Oppegård IL knalle til med høstcup igjen.

Publisert

De to siste helgene har Oppegård Høstcup funnet sted på Østre Greverud idrettsanlegg, Sofiemyr kunstgress og Tømtebanen. I år var den endelig tilbake til sin fulle størrelse etter tre år med pandemi-begrensninger.

FULL INNSATS: Innsatsen var det ingenting å si på i det kalde været på Greverud.

Oppegård Høstcup, tidligere kjent som Bilia Cup er en fotballcup for barn mellom 7-12 år som normalt sett holdes på Østre Greverud hvert år i oktober. På grunn av korona-pandemien har cupen vært avlyst i to år, før den i fjor endelig ble arrangert igjen. Riktignok i mye mindre størrelse enn det man har vært vant til.

DRIBLERAID: Her er det en av Kolbotns spillere som kommer seg ut av en knipe med et skikkelig dribleraid.

Fylte alle klasser

I årets cup var det hele 210 påmeldte lag, fordelt på to helger. Det er nærmere 2.000 spillere, som totalt spilte 320 kamper.

– Vi er stolte av hva vi har fått til i år, og cupen har gått veldig bra. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger av både spillere og foreldre, sier cup-general Jørn Wibe fra Oppegård IL.

Takker de frivillige

Wibe ønsker spesielt å løfte frem alle frivillige som har vært med i prosessen, både fra cupstyret, og alle som har hjulpet til i bodene og ellers.

– Vi er blant annet 20 frivillige i cupstyret, mellom 250 til 300 vakter, og unge dommere i alderen 13-20 år. Vi setter stor pris på samarbeidet, sier han.

FORNØYD: Cup-general Jørn Wibe var strålende fornøyd med gjennomføringen og takker alle de frivillige som har bidratt.
Powered by Labrador CMS