FIKK BOT: Tor Ødegård fra Bryne var på Oppegård-besøk og fikk en gul hilsen på frontruten.

– Galskap

Har vi ikke kommuneadministrasjon og politikere for å rydde opp i slik idioti, spør Tor Ødegård fra Bryne. Nylig gikk han fanget i parkeringsfella utenfor Sentrumsbygget.

Mitt navn er Tor Ødegård, fra Bryne på Jæren. I helgen var jeg på besøk på Kolbotn, og fikk meg et uvennlig møte med parkeringsforholdene ved butikken i Kolbotnveien 7. Ellers fikk vi både kjøpt Paracet til min datter og oppdaget islandsk fiskedelikatesser.

Jeg stod parkert +/- der hvor det røde krysset på bildet er. Jeg steg ut av bilen, snudde meg rundt og oppdaget parkeringsautomaten på den andre siden av parkeringsplassen. Jeg gikk over, betalte for en time (som var gratis), og var der i rundt 35 minutter.

Forundringen var stor da jeg likevel så en gul lapp på vinduet. Forundringen gikk over til irritasjon da jeg sjekket at jeg hadde brukt riktig registreringsnummer og at parkeringsboten faktisk tilhørte meg.

Irritasjonen gikk over til forbannelse da jeg pratet med eieren av leiligheten som jeg senere var på visning hos. De fortalte at dette var en kjent problemstilling for denne parkeringsplassen.

Kanskje jeg skulle ha lest skiltene bedre enn det jeg gjorde, og jeg tviler ikke på at loven er på Park Nordic sin side. Og Apoca håndhever helt sikkert dette på samme måte. Men har «vi» ikke kommuneadministrasjon og politikere for å rydde opp i slik idioti?

Galskap...

Powered by Labrador CMS