FORNØYD: Ski-ordfører Tuva Moflag er glad for valget om å legge politiets beredsskapssenter til Taraldrud.

Fornøyd med valget

Ski-ordfører Tuva Moflag jubler over Taraldrud-valget for politiets beredskapssenter, men hva mener du? Delta i vår spørreundersøkelse!

Mens Oppegård-ordfører Thomas Sjøvold ikke er fornøyd med valget av Taraldrud som plassering for politiets beredsskapssenter, blir meldingen mottatt med glede i Ski kommune. 

Ski-ordfører Tuva Moflag uttrykker glede over at valget falt på Taraldrud. 

– Vi er svært fornøyd med dette! Beredskapssenteret vil gi arbeidsplasser og kan gi positive ringvirkninger for Nordre Follo. Nå startet arbeidet for fullt med å få Politihøgskolen plassert i aksen mellom Kolbotn og Ski, sier Moflag.

Klikk her for å lese mer om saken

Ikke fornøyd

Oppegård-ordfører Thomas Sjøvold hadde ønsket at valget av tomt for beredskapssenteret skulle bli annerledes. 

– Dette er midt i et område som mange av våre innbyggere bruker som friluftsområde, og det var planlagt blant annet lysløyetrasseer der. I tillegg regner man et slikt beredsskapssenter som et mulig terrormål. Området vil bli gjerdet inn med høyeste beredsskapsnivå, så det er klart at dette vil få en stor inngripen, sier Sjøvold.

Hva mener du?

Vi ønsker å vite hva våre lesere mener om valget av Taraldrud, og setter derfor opp en uformell spørreundersøkelse om valget av Taraldrud. Klikk på det alternativet som du mener er riktig.

Powered by Labrador CMS