LANDET: Velkomstkomiteen da «våre» lokale jenter landet.

Reisebrev fra Lanzarote

De lokale utvekslingsstudentene Ariana Lauvik Drage og Anna Frost Germeten har slengt over en hilsen fra vulkan-øya Lanzarote.

I sitt første reisebrev til Oavis-leserne er det reisen og oppstarten de to heldige Ingieråsen-elevene forteller om.

Her er en hilsen fra de lokale utvekslingsstudentene Ariana Lauvik Drage og Anna Frost Germeten som tilbringer gode dager på vulkan-øya Lanzarote:

Vi fløy først fra Gardermoen til Madrid og mellomlanda der. Etter 3 timer tok vi flyet til Lanzarote. Klokka var rundt 12 når vi landa. Vertsfamiliene sto klare for å ta oss imot. Etter en liten prat dro vi hver vår vei til hvert vårt hus. Neste morgen, altså en søndag måtte vi prøve på skoleuniformene og forberedte vi oss til første skoledag på den katolske skolen, Santa Maria de los Volcanes. Selv om det kan bli opp til 27 grader, er alle nødt til å bruke bukse.

VELKOMMEN: Skattejakt og godsaker var noen av velkomstgodene de ble møtt med.

Hele trinnet var veldig imøtekommende og vi ble godt tatt imot, men få av elevene og lærerne kan godt engelsk. Elevene hadde forberedt en liten skattejakt for å få en omvisning over hele skolen, klasserommet var skatten. Gjennom hele første uka ble vi introdusert til nye ting, nye folk, nye steder og ny mat. Alt var veldig spennende og ikke minst gøy. Til tross for en uke med masse gøy, ble vi veldig slitene og måtte ta pauser.

FLOTT: Lanzarote er annerledes, men flott.
SKOLE: Litt uvant med skoleuniformer, men man blir vant til alt.

Vi har fått nye rutiner og vi blir mer og mer vant til dem. På skolen er det trening 4 av 5 dager i uka, i tillegg har vi startet på et treningssenter. Det er også for å fylle tiden ettersom våre vertssøstre holder på med skole eller andre ting. Vi var veldig heldige som fikk så inkluderende vertsfamilier som tar oss med på alt. Vi begge har blitt mer komfortable med familien og skolen, og ikke minst med hverandre.

BEACHEN: Ettermiddagene på Lanzarote blir brukt noe annerledes, enn hjemme i Norge akkurat nå...

For å oppsummere disse to ukene, har vi hatt det kjempe bra og angrer ikke i det hele tatt at vi dro hit.

Hilsen Anna og Ariana

TAKK FOR NÅ: Et bilde sier gjerne mer enn tusen ord, og dette bildet oppsummerer vel greit at jentene fra Kolbotn har det fint på Lanzarote.
Powered by Labrador CMS