LAGER LYD: Russ + buss = kluss? Årets russekull håper denne meldingen bidrar til et bedre samarbeid og mindre kontakt med politiet. Her er det 2018-russen som koser seg.
LAGER LYD: Russ + buss = kluss? Årets russekull håper denne meldingen bidrar til et bedre samarbeid og mindre kontakt med politiet. Her er det 2018-russen som koser seg.

Klar beskjed fra russen

«Ta kontakt med oss - ikke politiet», er den klare oppfordringen fra årets russekull, hvis du opplever russestøy.

Publisert Sist oppdatert

De siste dagene har en oppfordring fra årets russekull spredt seg på sosiale medier.

«Hei alle sammen!

Som dere sikkert har fått med dere, så er russetiden i gang igjen. Som kjent fra tidligere medfører dette noe støy. Vi har full forståelse for at dette kan være et irritasjonsmoment for utenforstående, spesielt i ukedagene og sent på natten/tidlig på morgenen. Vi vil derfor forsøke etter beste evne å oppholde oss på steder med minst mulig beboelse.

Dersom det likevel skulle bli for mye støy oppfordrer vi til å ta direkte kontakt med russen i første omgang fremfor å eventuelt ringe politiet. Da vil vi sannsynligvis også kunne dempe musikken og flytte oss raskere enn om vi hadde festet "uvitende" om at vi forstyrrer noen, frem til politiet hadde kommet og bortvist oss. I tillegg unngår både russen og lokalbefolkningen unødig kontakt med politiet dersom dere henvender dere direkte til oss.

Vi har med oss ruller med søppelsekker og skal forsøke så godt vi kan å rydde opp etter oss og ikke legge igjen spor. Om noen likevel opplever problemer i forbindelse med russen er det bare å sende en melding her på Facebook eller på sms, slik at vi kan videreformidle til våre medruss. Vi vil svare så fort vi har tid/ser meldingen, for deretter å forsøke og løse eventuelle problemer. Vi har også kontakt med de andre bussene i Follo, og har blitt enige om at det er greit å gi ut telefonnummer om noen vil ha kontakt videre.

FEST: Årets russekull har tatt initiativet til dialog med innbyggerne i Oppegård. Her er det 2018-russen som koser seg.
FEST: Årets russekull har tatt initiativet til dialog med innbyggerne i Oppegård. Her er det 2018-russen som koser seg.

Med dette sagt ønsker jeg også å si at dette er en tid vi har gledet oss så enormt mye til (spesielt når vi har gått glipp av så mye på grunn av pandemien), og håper derfor på noe forståelse for tidvis støy. Men som sagt; blir det alt for mye er det bare å ta kontakt!

Her er bussjefene til alle bussene, så hvis dere vet akkurat hvilken buss det er, så gjerne send melding direkte til disse personene enten på messenger eller telefon:

Festivalen: Selime Dey (45789057)

Future Rave: Lars Våge (98832668)

Follywood: Eline Sunde (46501096)

Dilla På/ Rodman: Rebecca Mellbye (40047888)

Chickago: Amelia Lexau (98116691)

Tørst: Amilia Lind (91620320)

Toppetasjen: Anna Risbråthe (41792396)

Basstua: Bertine Aasen (41544720)

Sanseløs: Emma Suprammer (97919258)

Balthazar: Erlend Snipen (91556053)

Sputnik: Gustav Palmers

Screw: Halvard Nordberg

Ba’rista: Malene Marthinussen (94843806)

Sicarios: Theodor Snellingen-Behrouz (96627180)

Che Cazzo: Sander Porsholt

Det er greit å nevne at det ikke bare er Follo-russ som ruller i Follo. Oslo-bussene kommer som oftest ned til Follo siden de selv blir «jagd» ut av Oslo. Vi skal forsøke så godt vi kan å få kontakt og videreformidle beskjeder til de også.

Vennlig hilsen Russestyret i Follo»

Powered by Labrador CMS