KOLBOTN STASJON: Det er trøbbel i togtrafikken fredag morgen.
KOLBOTN STASJON: Det er trøbbel i togtrafikken fredag morgen.

Signalfeil på Ski stasjon: – Tog mellom Oslo S og Greverud går

Ski stasjon er stengt for togtrafikk, men reisende i gamle Oppegård mot Oslo må regne med forsinkelser. 

Publisert

Dette skriver Vy på sine nettsider fredag morgen: 

Ski er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Dette skyldes signalfeil. Bane NOR jobber med å rette feilen. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen.L2: Vi setter inn shuttlebusser mellom Greverud og Ski | R21: Vi setter inn shuttlebusser mellom Oslo S og Ås | R22: Vi setter inn shuttlebusser mellom Oslo S og Kråkstad | RE20: Vi setter inn buss for tog mellom Oslo S og Vestby. | R23: Vi henviser til andre tog mellom Oslo S og Ski. | L2: Vi henviser til andre tog på annenhver avgang mellom Stabekk og Ski.

Går som «normalt» mellom Oslo S og Greverud

Pressevakt i Vy, Kaja Rynning Mo bekrefter at togene mellom Oslo S og Greverud går som normalt, men forsinkelser på påregnes. 

– Tog mellom Oslo S og Greverud går som normalt, men forsinkelser må påregnes. Busser settes inn for reisende fra Greverud retning Ski, sier hun til Oppegård Avis fredag morgen. 

Med andre ord kan du regne med at det kommer et tog om du reiser fra alle gamle Oppegård sine stasjoner uten om Oppegård i retning Oslo S. 

Powered by Labrador CMS