LOKAL SV-KANDIDAT: Honoratte Basemake NN Muhanzi er 2. kandidat for SV i Nordre Follo.
LOKAL SV-KANDIDAT: Honoratte Basemake NN Muhanzi er 2. kandidat for SV i Nordre Follo.

Oppfordrer til dugnad

SV ber om tverrpolitisk dugnad for bedre baneforhold i gamle Oppegård kommune.

PublisertDet er flott at OA tar tak i situasjonen med de dårlige baneforholdene i gamle Oppegård kommune. Sofiemyr kunstgress kan ikke brukes til kamper og tidligere har vi sett at også gressbanen på Sofiemyr stadion har vært i så dårlig stand at kamper har måttet bli avlyst.

Uavhengig av hvem som har skylda, må vi gjøre noe med situasjonen. Å legge til rette for idrettslig aktivitet er både godt for allmenn-helse og for oppvekstmiljøet til barn og unge, våre yngste innbyggere.

Vi i SV vil derfor oppfordre partiene i det kommende kommunestyret å inngå i en dugnad for å sikre anstendige baneforhold på Sofiemyr. Dette kan ikke pågå lengre og hvis nødvendig må kommune bidra i spleiselaget.

Siden politikerne i Nordre Follo har satt seg som ambisjon at Nordre Follo skal være blant landets beste oppvekstkommune, ser jeg fram til at også andre partier i tillegg til Høyre viser sitt engasjement i denne saken og går sammen med oss for å sikre ordentlige oppvekstsvilkår, også utenfor barnehage og skole.

2. kandidat på Nordre Follo SVs liste ved kommunevalget

Honoratte Basemake NN Muhanzi

Powered by Labrador CMS