FLOTT EL-SYKKEL: Denne sykkelen har stått ubrukt i flere måneder utenfor Kantorveien 1. Nå lurer styret i boligsameiet på hvem som eier den.
FLOTT EL-SYKKEL: Denne sykkelen har stått ubrukt i flere måneder utenfor Kantorveien 1. Nå lurer styret i boligsameiet på hvem som eier den.

Er dette din sykkel?

Denne el-sykkelen har stått på samme sted i flere måneder. Er den din?

Publisert Sist oppdatert

Vi har fått en melding fra et styremedlem i Strandliveien Boligsameie på Kolbotn, om det som bokstavelig talt har blitt en fastlåst situasjon.

I flere måneder har nemlig el-sykkelen på bildet vært låst fast til et av sykkelstativene i Kantorveien 1 med kodelås.

En låst sykkel er kanskje ikke verdens mest mistenkelige sak, men det er visst ting som tyder på at det kan være noen ugler i mosen her, ifølge styremedlemmet Olav Klungreseth.

– Vi har trodd at sykkelen tilhørte en av våre beboere. Etter mange etterlysninger blant våre beboere, har ingen meldt seg, og vi regner da med at dette er en stjålet sykkel som tyven har hensatt etter bruk, forteller han.

Ta kontakt

Sykkelen er av merket GIANT Explorer, og den har altså stått på samme sted i månedsvis, uten av noen i sameiet kjenner til sykkelen. Hvis noen eier denne, eller kjenner til eieren, kan de ringe Klungreseth på 913 68 866.

Hvis ingen syklister uten sykkel melder seg, må låsen ødelegges og sykkelen leveres til et hittegodskontor, opplyser han.

Powered by Labrador CMS