SLÅTT UT: Kolbotn-spillerne var skuffet over resultatet mot Oldenborg tirsdag kveld. De visste at dette var et lag de kunne slå.

Stø kurs mot 5. divisjon

VEITVET: Kolbotns A-lag herrer i fotball røk på et meget surt tap mot nærmeste bunnlag i 4. divisjon tirsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Før kampen hadde Kolbotn ett poeng etter åtte serierunder og lå på bunn av tabellen, mens Oldenborg hadde fire poeng på plassen foran, med en kamp mer spilt.

Etter litt frem og tilbake i starten av bunnoppgjøret, var det Kolbotn som fikk hull på byllen først med et suverent langskudd rett i krysset fra Andreas Janson Amundstad.

Da lagene var to minutter på overtid i første omgang, og alt så ut til å gå til pause med Kolbotn-ledelse, glapp det etter litt kaotisk rufs i eget felt og det ble 1-1.

Hang ikke med

Etter hvilen kjørte Oldenborg på, mens Kolbotn-spillerne ikke hang med i det hele tatt. Det gikk som det måtte gå, og 2-1 til hjemmelaget etter 53 minutter. Flere mål ble det ikke og kampen ebbet ut med nok et surt tap.

Sånn er det med lag som sliter i motgang, og begge scoringene var av det enkle slaget. Nå skal det sies at Kolbotn hadde en rekke store muligheter, blant annet helt alene med keeper, og laget skaper muligheter. Hadde de vært litt mer giftige foran mål, og litt tettere bakover, så er det mulig å ta poeng fremover. Det er mange gode spillere på laget, men de må nok henge mer sammen på banen for å oppnå resultater.

Det er fremdeles under halvspilt sesong, og det er mange muligheter igjen, men det begynner å haste litt om laget skal redde plassen i 4. divisjon.

PÅ BUNN: Kolbotns poengfangst har vært av det magre slaget til nå i år.