LOKALE ANSIKTER: Disse fem svarte på årets første 5 på gata-spørsmål fra Oppegård Avis.

5 PÅ GATA: – Vi får se hvor lenge det varer

Nyttårsforsetter er årets første tema i 5 på gata.

Publisert

Nyttårsforsetter: Tull eller nødvendig? Vi har spurt folk i gamle Oppegård, nærmere bestemt på Greverud, om de har noen nyttårsforsetter for 2024. 

Svarene varierer kraftig:

Per Kristian Gundersen (65), Greverud: 

– Nei, det har jeg ikke. Jeg skjønner ikke helt poenget med det. Jeg har det bra jeg. Hvis man skal forbedre noe spesielt bør man ikke nødvendigvis knytte det til nyttårsaften. Disse nyttårsforsettene pleier vel dessuten å dabbe ut etter hvert uansett.

Le Eriksen (35), Greverud: 

– Mitt nyttårsforsett er at jeg skal bli sterkere. Jeg skal trene styrke oftere enn jeg har pleid. Det er litt for at det skulle være enklere å feks. være ute og ake med barna og liknende. Det er generelt for å føle seg litt sterkere i hverdagen. Nyttårsforsettene går ikke alltid slik som man ser for seg, men jeg synes likevel det er fint å ha et mål og prøve å nå det, og kunne utvikle seg.

Sidra Ansari (22), Greverud: 

– Jeg skal begynne å trene mer, komme i gang med gode treningsrutiner. Så langt har det gått fint, men så gjenstår det å se hvor lenge det varer. Nyttårsforsettene har en tendens til å ryke i mars, men man må i det minste prøve. Det er jo alltid fint å sette deg mål. Selvom det er en fordel om man klarer å opprettholde det da.

Robert Rydland (64), Myrvoll: 

– Ja, det har jeg. Mitt nyttårsforsett er å trene mer og være mer aktiv. Jeg skal gå oftere på skiturer og trene på helsestudio. Jeg merker at det er flere enn meg som har satt seg dette målet. Treningssenteret er rimelig fullt nå i januar, men det pleier vel som regel å roe seg utover året. Jeg skal nok likevel klare å opprettholde gode treningsrutiner resten av året. Hvis ikke blir nyttårsforsettet meningsløst

Reidar Ydse (65), Myrvoll: 

– Jeg har ikke satt meg noen nyttårsforsetter. Det trenger jeg ikke. Jeg lever stort sett på de gamle, som å holde meg aktiv og tilbringe mer tid til familie og venner. For meg har ikke nyttårsforsetter så mye å si, jeg prøver bare å opprettholde de tingene jeg synes er viktig, hele året rundt.

Powered by Labrador CMS