IKKE VAKKERT: I dag fremstår ikke eiendommen i Kantorveien som 10/10. Men den skal bli det.

Skal bygge rekkehus midt i Kolbotn sentrum

Det bekrefter daglig leder i AEKO Eiendomsutvikling, Andreas Wilsgård.

Publisert

Det var Østlandets Blad som omtalte denne saken først bak betalingsmur og den kan leses her. 

Midt mellom Kantorbekken Terrasse og Jordbærsletta ligger dette huset i en slags «dødsone» mellom de to boligområdene vest for Kolbotnvannet. Men den skal ikke være «død» så veldig mye lenger.

Kantorbekken-utbygger Attivo har solgt den avbildede tomten i Kantorveien 20 videre til den lokale eiendomsutvikleren, AEKO Eiendomsutvikling. 

Hvorfor kan du lese i denne saken:

Rekkehus

Opprinnelig var planen å bygge såkalte «town houses» på nedsiden av Kantorbekken Terrasse. Det er det fortsatt, bare at nå bruker Wilsgård det norske ordet, som er rekkehus.

BLIR HUS I REKKER: Tomten denne eneboligen ligger på skal bli til fem rekkehus.

Fem boenheter 

Etter planen vil det bli fem boenheter, de fire største vil være på mellom 153 og 158 kvadratmeter, med fire soverom, to stuer, to til tre bad, takterrasser og hageplatting. En av dem vil også ha livsløpsstandard, med alle hovedfunksjoner på bakkeplan. Det ene enderekkehuset vil være på 137 kvadratmeter, men til gjengjeld ha større takterrasse.  

– Rekkehus så nært Kolbotn sentrum, i et stille og rolig område, tror jeg er et av prosjektene folk faktisk vil ha, uttalte Wilsgård til Østlandets Blad. 

STÅR TOMT: Huset har stått tomt i flere år.

Håper å være ferdig til neste jul

Wilsgård håper det kan være innflytningsklart allerede til neste jul, men det avhenger av juridiske prosesser med kommunen og hvordan salget av eiendommene går.

DAGLIG LEDER: Andreas Wilsgård er daglig leder i AEKO Eiendomsutvikling.
Powered by Labrador CMS