NY MUSIKK: Tommy tigern var tidligere kjent under artistnavnet Amazone. Nå har han flyttet til Tårnåsen og lager musikk på norsk.
NY MUSIKK: Tommy tigern var tidligere kjent under artistnavnet Amazone. Nå har han flyttet til Tårnåsen og lager musikk på norsk.

Fant kjærligheten på Kolbotn

Nå hyller Tommy tigern kjæresten i ny låt.

Publisert Sist oppdatert

Han ga ut første singelen tilbake i 2006, og ble B-listet på NRK P3. Tommy har vært på afterski-turné med Karpe Diem, som i senere tid har endret navn til Karpe.– Det var egentlig før de ble veldig store, og det var en spennende tid, sier 39- åringen, opprinnelig fra Ammerud i Groruddalen.

Nå har Tommy med artistnavnet «Tommy tigern» flyttet til Tårnåsen.

– Jeg møtte en fantastisk jente, og nå har vi vært sammen i to år. Den nye singelen min handler mye om henne. Hun har holdt meg oppe når jeg har slitt med angst og vært deprimert, forteller Tommy.

Lang pause

Tidligere var Tommy kjent under artistnavnet Amazone. Frem til han fant kjærligheten hadde han en åtte år lang pause fra musikken. Den nye låten heter «Dypt vann», og Tommy forteller at den ble til som resultat av både angst, depresjon, og ikke minst støtten han får fra kjæresten Andrea Maria Jager (26).

– Det er en veldig tung låt, mørk, og det gjennomsyrer mye av dette som blir den nye plata mi. Nå er den nesten klar, og jeg har fått med mange flotte gjester.

FLYTTET SAMMEN: Tommy og kjæresten Andrea Maria Jager fra Kolbotn har vært sammen i drøye to år. Tommy hyller kjæresten i den nye låten «Dypt vann».
FLYTTET SAMMEN: Tommy og kjæresten Andrea Maria Jager fra Kolbotn har vært sammen i drøye to år. Tommy hyller kjæresten i den nye låten «Dypt vann».

Tommy har fått masse gode tilbakemeldinger på den nye singelen.

– Det er flere som har spurt om jeg vil gjeste låtene deres. Det er en oversvømmelse av gode tilbakemeldinger på Facebook-siden min.

Kom snikende

Det var først og fremst etter at han rundet 30 år at angsten kom snikende. Tommy var nede da han møtte Andrea.

– Hun hjalp meg over den verste kneika. Du forstår ikke hva angst er før du har det. Du lukker deg inne, vil ikke gå ut og har det generelt vondt. Jeg kom ikke dit at jeg tok medisiner mot det. Heldigvis klarte jeg å komme meg gjennom det selv. Andrea fikk meg til å lage musikk igjen.

PS! Saken fortsetter under musikkvideoen

Kjæresten forteller at de møttes gjennom Facebook.

– Vi ble kjent der og begynte å snakke litt. Det ene utviklet seg til det andre. Jeg hadde noen anelser da jeg hørte hva han drev med. «Dypt vann» er veldig fin låt, sier Andrea Maria.

Plate til høsten

Musikk har vært en svært viktig del av Tommys liv helt siden han var liten gutt.

– Jeg begynte som breakdancer på 90-tallet. Vi gjorde liveopptredener, og vant kulturmønstring på Kalbakken. Senere ble det mer seriøst og jeg begynte å leve av musikken.

Tidligere har Tommy sagt at det nye albumet skal komme til sommeren.

– Det kan hende at det blir til høsten. Jeg vil ikke stresse, og lager fortsatt musikk. Den siste tiden har det vært litt utfordrende å følge opp «Dypt vann». Jeg kan ikke lage en dyster låt til, men veldig snart skjer det mer, sier Tommy og smiler.

Powered by Labrador CMS