MORSOMT OG GOD TRENING: Badminton er ikke bare en aktivitet man spiller på hytta. Det er også en glimrende treningsform og en sport som bedrives på høyt nivå i Oppegård.

Vil du prøve badminton?

Badminton-gruppen i Oppegård IL ønsker seg flere spillere i julegave.

Publisert Sist oppdatert

Badminton-gruppen i Oppegård IL har i skrivende stund rundt 50 medlemmer i alle aldre. Nå ønsker klubben seg påfyll av spillere.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å prøve badminton? Da er du hjertelig velkommen til Østre Greverud idrettshall.

– Vår målsetting er å ha et bredt tilbud, som både møter ønskene til de som vil satse og trene mye teknikk, og de som hovedsakelig vil spille for gøy, men samtidig lære noe nytt. Fokuset vårt er at alle skal ha det gøy på trening, og at de skal være (litt) slitne når de forlater hallen, forteller Joachim Thøgersen som er en viktig ildsjel i badminton-gruppen.

Spill på ditt nivå

Han forteller at hoveddelen av medlemmene tilhører de aldersbestemte gruppene, fra alderen 9 til 18 år. Disse spillerne er delt inn i tre ulike grupper der det skilles mellom alder og nivå.

TRENER: Kaisa Isabell Sandboe (t.h.) er en av trenerne i klubben, i tillegg til å være en svært bra spiller selv. Til venstre er double-partner Elise Lerkerød Jelsness.

– For de aldersbestemte gruppene har vi treninger på mandager fra klokka 17 til 20, og på torsdager fra klokka 18 til 21. I tillegg har vi treninger for konkurransepartiet på søndager fra klokka 18 til 20. For disse gruppene har vi to meget dyktige trenere, Julie og Kaisa. Treningene består av fotarbeid, teknikk og masse spill. I tillegg vektlegges det allsidig trening med kondisjon, styrke og bevegelighet, forteller Thøgersen

For de over 19 år er det også åpent for fritt spill på søndager fra klokka 20 til 22. På dette partiet trener det hovedsakelig seniorer på ulike nivåer.

I løpet av året stiller spillerne i badminton-gruppen opp på flere turneringer og de har også et eget lag i lagserien. Her spiller klubben i førstedivisjon.

Vil du spille?

Har du lyst til å prøve eller å bli med å spille badminton? Ta kontakt med Oppegård IL på telefon 66991310 eller send en mail til badminton@oppegardil.no

Powered by Labrador CMS