SIGNERING: Robert Mood (58) signerer sin nylig utgitte bok, "Ansvar: Ledelse er ingen popularitetskonkurranse" fredag 15. desember.

Nå kan du få en signert bok av Robert Mood

Nå, klokken 14, kan du gå til Tanum på Kolbotn Torg og få din Robert Mood-bok signert av forfatteren selv.

Publisert

Robert Mood (58) sitter nå fra klokken 14 og signerer sin nylig utgitte bok "Ansvar: Ledelse er ingen popularitetskonkurranse" på Tanum Kolbotn Torg.

Han ble i høst president i Norges Røde Kors, etter å blant annet ha ha vært generalløytnant og  generalinspektør for Hæren. 

Les også: Robert Mood er ny president i Norges Røde Kors

I 2012 var han sjef for FNs observatørstyrke i Syria etter tidligere å ha vært sjef for FNs observatørkorps i Midtøsten. Han ble tildelt Fritt Ords Pris for 2016 for å ha vist stort ytringsmot i kritiske debatter om Forsvarets rolle i samfunnet.

Saken fortsetter under bildet. 

Spør spørsmål

BOKSIGNERING: Robert Mood fra Kolbotn har skrevet bok som nylig ble gitt ut. 

Nå har den samfunnsengasjerte Kolbotn-mannen skrevet bok. 

Der går den tidligere generalløytnanten, FN-toppen og Norges utsending til Nato gjennom sin 40 år lange militær- og lederkarriere i et samfunns- og lederperspektiv.

Les også: Bli fadder til jul

I boken spør han blant annet om våre ledere tar ansvar for at vi har den helhetlige beredskapen og det forsvaret vi trenger i en usikker framtid? Eller er de mer opptatt av en politisk popularitetskonkurranse enn å utøve sitt ansvar for fellesskapet?

Du kan spørre ham selv nå på Tanum Kolbotn Torg klokken 14! 

LOKALE FORFATTERE: Toril Arveng (45), butikkleder på Tanum Kolbotn Torg, viser frem flere lokale forfattere som finnes i butikkhyllene nå. Robert Mood er én av dem.
Powered by Labrador CMS