BRYTERE: Denne flotte gjengen er bryterne fra Kolbotn, som i helgen deltok i mesterskap på hjemmebane.

Brytesuksess på hjemmebane

Medaljer i fleng, et strøkent arrangement og utallige dugnadstimer er fasiten etter helgens NM på hjemmebane.

Publisert Sist oppdatert

– Da har vi fått trukket pusten etter helgens arrangement, og det er på sin plass med en oppsummering, skriver brytegruppa på sine Facebook-sider. 

I anledning Kolbotn Brytings 100-års jubileum tok klubben på seg arrangørhatten, og loset 167 deltagere fra 32 klubber, gjennom både NM U15 og Landsstevnet U12 i Stil Arena på Langhus. Deltakerne kom fra alle kriker og kroker, fra Vardø i nord til Kristiansand i sør.

Fornemt besøk

Det var ordfører Cecilie Dahl-Jørgensen Pind som fikk i oppgave å åpne stevnet og både brytepresident Anette Kure og den gamle bryte- og Kolbotn IL-legenden Bjørn Eilert Eriksen var til stede og kastet glans over arrangementet. 

KASTET GLANS: Her er brytepresident Anette Kure, brytenestor Bjørn Eilert Eriksen, Ceilie Pind og formann i brytegruppa Mette Isaksen på plass i Stil Arena.

Når det gjelder Kolbotn, så hadde de totalt 11 utøvere i sving på matta, der hele sju av dem kom til finalen.

På NM (U15) stilte de med fem deltagere, og det er på sin plass å gratulere Liv Sandvik-Kleppestø med gull og NM-tittel nok en gang. For Elise Sjøflot Christiansen, Oliver Granlund-Jones og Charlie Granlund-Jones ble det nesten det helt store, for alle tok sterke sølv i sine klasser.

Under årets landsstevne for U12 stilte Kolbotn med seks utøvere. Mass Kjelland Halle vant alle sine fire kamper, uten å avgi et poeng. Han ble dermed såkalt landsmester. Her tok Ekrem Efe Yarar og Dimtro Kovetskyi sølv.

MEDALJEBORD: Etter tøffe kamper på lørdag og søndag var det på tide med medaljeseremoni.

Flott mini-cup

Som det ikke var nok med et stort arrangement på lørdag, arrangerte også klubben Sofiemyr Mini Cup for de yngste på søndag. Her var det 119 deltagere i alderen 6 - 10 år i aksjon. 

Kolbotn stilte selv med 17 deltagere der alle fikk vist frem grepene de har øvd på på trening, under kyndig veiledning av de eldre ungdommene. Det ble selvfølgelig store doser idrettsglede og mestring på matta, og selvfølgelig fin premie til alle sammen. 

Takker

– Alt i alt syns vi det har vært en kjempebra helg, både arrangementsmessig og sportslig. Så, tusen takk til alle klubber, deltagere, trenere og dommere som deltok! Takk til vår sponsor KIWI som gjør det mulig for oss å gjennomføre arrangementet. Sist, men ikke minst, takk til dugnadsgjengen og foreldre som sto på og jobbet gjennom helgen for at arrangementet skulle bli så bra som overhodet mulig, skriver de på FB-siden. 

Også Preben Aak, sportslig leder i Kolbotn Bryting, har lyst å rose og takke litt.

– Jeg er veldig tilfreds med arrangementet, både på matta og utenfor. På matta er jeg meget imponert over Liv som sikret seg et dobbel gull, men også Mass Kjelland Halle var imponerende. Arrangementet ble helt prima og det er mye takket være en solid arrangementskomité. Vi får gode tilbakemeldinger fra deltakere fra andre klubber, og det hyggelig, sier Aak til Oppegård Avis.

GODT BESØK: Det var mye folk på tribune og god stemning under helgens NM-arrangement.
Powered by Labrador CMS