ORDFØRER: Cecilie Dahl-Jørgensen Pind er ordfører i Nordre Follo kommune.
ORDFØRER: Cecilie Dahl-Jørgensen Pind er ordfører i Nordre Follo kommune.

God jul, kjære Nordre Follo!

Ordføreren har en hilsen til alle innbyggere i Nordre Follo.

I november og desember har vi alle forberedt oss på juledagene som nå ligger foran oss. Bolighus, torg og gater fra syd til nord i den flotte kommunen vår har lyst opp desembermørket. Det har vært tenning av julegraner, utstillinger og forestillinger, julemarkeder og julekonserter!

Alt dette er summen av samarbeid mellom frivillige, profesjonelle og kommunen. Vi hadde ikke fått til dette uten planlegging, samarbeid, engasjement og et brennende ønske om å lage en fin førjulstid for innbyggerne våre. En stor takk til alle som har fått Nordre Follo til å skinne og lyse i adventstiden!

LYSER OPP: Juletreene på Jan Baalsruds plass lyser opp i desembermørket.
LYSER OPP: Juletreene på Jan Baalsruds plass lyser opp i desembermørket.

Juletiden er for mange en vanskelig tid, som i år kanskje blir enda vanskeligere på grunn av økte utgifter og kostnader. Mange må prioritere hardere enn tidligere hva pengene skal brukes til, og for noen går ikke regnestykket opp. Det er hjerteskjærende å se hvor mange som sliter. Mange flere må be om hjelp til å få mat på bordet og gaver under treet. En ekstra takk til dere med varme hjerter som finner rom til å gi til gode formål og til dere som organiserer, samler inn og fordeler til de som trenger det aller mest. Til dere som lager i stand julefeiring for andre, inkluderende og fordomsfritt. Dere er gull verdt!

Tusen takk til alle dere som jobber gjennom juledagene for å passe på de innbyggerne som trenger ekstra støtte og pleie. Tusen takk for alt dere gir hver dag og for at dere skaper magiske juleminner.

Den innsatsen som, fra så mange ulike hold, legges ned til det beste for innbyggerne våre, gir meg håp og optimisme inn i julen og det nye året.

Fortsett å vise nestekjærlighet og varme, vær en venn og et medmenneske. Ta vare på dere selv og på hverandre.

Tusen takk for i år, flotte innbyggere i Nordre Follo - og en riktig god jul og et godt nyttår.

Powered by Labrador CMS