5 PÅ GATA: Flere av våre 5 på gata- objekter hadde kjent ekstremværet på kroppen.
5 PÅ GATA: Flere av våre 5 på gata- objekter hadde kjent ekstremværet på kroppen.

– Jeg har vært heldig

Ekstremværet Hans og familien hans har herjet seg gjennom Nordre Follo. Selv om vi ikke ble hardest rammet i Norge har noen fått kjenne uværet på kroppen.

Publisert Sist oppdatert

August har for mange vært ensbetydende med ekstremvær. Vi tok en tur ut på gata for å stille folk følgende spørsmål: 

Har uværet påvirket deg, i så fall hvordan?

Jan Jonstad (42), Tårnåsen: 

– Egentlig ikke. Vi har ikke hatt noen form for lekkasje eller noe sånt, men i nabolaget merkes det, det er flere av naboene mine som har hatt vannlekkasje. Heldigvis bor jeg høyt oppe, så jeg har ikke merket noe. Hans har ikke plaget meg så mye.

Vegard Midtbø (41), Oppegård: 

– Vi har en bekk i nabolaget som ble helt tett, men vi fikk heldigvis rørleggerhjelp, så det ble ordnet. Ellers har jeg ikke blitt særlig påvirket av uværet. Jeg har vært heldig.

Therese Stordal (48), Tårnåsen: 

– Jeg fikk virkelig kjenne på uværet natt til søndag. Da var jeg på vei hjem med 81-bussen fra byen, også måtte bussen stoppe på Ingiers vei i Oslo pga for mye vann i veien. Jeg og et par andre måtte derfor gå til Holmlia, for å kunne komme oss hjem. På et tidspunkt hadde vi vann helt opp til hoftene. Det var litt av en opplevelse, som jeg aldri trodde jeg skulle oppleve.

Stig Kjønstad (69), Kolbotn: 

– Ja, da vi skulle hjem fra ferie i Spania var det mye kaos og forsinkelser pga regnværet. Både flyet og togene var forsinket, og flere veier var stengt. Heldigvis har jeg ikke opplevd noe problemer hjemme.

Vibeke Nyheim (55), Tårnåsen: 

– Jeg var på Tyrifjorden med familien, også delte elven seg og rant inn mot området der vi bodde. På veien hjem opplevde vi også mye kaos, flere av veiene var stengt grunnet flom. Jeg ble virkelig tatt på senga, men det er vel en form for varsling, mtp miljøet.

Powered by Labrador CMS