5 OM GRILLING: Disse fem stoppet opp og lot seg grille om grilling.

Er grillsesongen i gang i Oppegård?

Ja, sier noen, mens andre ikke helt er i gang. Vi har tatt grill-tempen på gata i Oppegård.

Publisert Sist oppdatert

Hver uke stiller vi små og store spørsmål til lokalbefolkningen i gamle Oppegård. Selv om den fortsatt er snø i lufta fra tid til annen, var vi denne uken interessert i å finne ut om folk har startet grillsesongen.

Erlend Larsen (56), Kolbotn:

– Jeg har ikke brukt den enda, men den står klar til å fyres i gang snart. Fra og med mai tenker jeg det er tid for å komme i gang med grilling. Da kommer sommerstemningen. 

Linn Steinhagen (38), Kolbotn:

– Vi skal fyre opp grillen i helgen. Nå har vi endelig fått noen ordentlig fine dager med sol, og da tenker jeg det er perfekt å starte grillsesongen. Lam og grønnsaker på grillen synes jeg er veldig godt. Jeg forbinder grillmat med sommer og sol, så det skal bli deilig med grilling i helgen. 

Vidar Foss (74), Trollåsen:

– Ja det har jeg. Vi grillet for første gang i år for et par uker siden. Da hadde vi familien over på grilling i hagen, med pølser, koteletter og litt av hvert. Det er alltid hyggelig å grille, det er ikke noe vi gjør så ofte, men det er fint med grillmat når man får gjester. 

Erik Hagen (65), Prinsdal:

– Grillen har stått ute hele året den og vært nedsnødd, så det blir spennende å se om den fortsatt fungerer. Jeg har ikke grillet noe enda i år nei, men jeg pleier å ta med meg en bærbar grill på båten om sommeren. Grillmat i båten med familie og venner er utrolig hyggelig, også smaker det ekstra godt når det er på havet.

Hanna Riseng Andersen (19), Kolbotn:

– Vi har nettopp kjøpt oss ny grill og er veldig klare for å teste den ut. Jeg er veldig glad i grillmat, særlig spareribs med forskjellige grønnsaker til. I tillegg er det kjempekoselig å grille, jeg får følelsen av at det snart er sommer med en gang vi begynner å grille. Det er også veldig lettvint, for man kan jo grille det meste.

Her er noen av våre tidligere 5 på gata. Ser du noen du kjenner?

Powered by Labrador CMS