BILDRØMMER: Alle har en bildrøm, men hva man drømmer om, varierer stort.
BILDRØMMER: Alle har en bildrøm, men hva man drømmer om, varierer stort.

Drømmer om liten elbil, Porsche Taycan og rød Lamborghini

5 PÅ GATA - BIL-SPESIAL: Vi har spurt folk på gata hvilke biler de drømmer om og ville valgt.

Publisert

Vi har stilt folk på gata de klassiske spørsmålene «Hvis du skulle kjøpt deg ny bil nå - hva ville du valgt eller hva drømmer du om?» Svarene varierer fra det helt ydmyke, praktiske og overkommelige, til drømmen om hårete og lynraske sportsbiler fra Italia og Tyskland.

Lars Nordin (54), Nordstrand: 

– Hvis jeg skulle kjøpt drømmebilen, så hadde det nok vært en svart eller rød Lamborghini. Det er en veldig fin bil. Akkurat nå har jeg en Tesla og en Volvo, som jeg synes funker veldig fint. Det er pålitelige og komfortable biler. Jeg foretrekker elbil, men nå som det blir kaldt har de noen ulemper.

Marte Rønningen (32), Kolbotn: 

– Jeg har faktisk nettopp kjøpt meg ny bil. En sort Kia Niro som jeg synes funker veldig fint. Så det må nesten bli den. Det viktigste for meg når det kommer til bil et at den er relativt enkel, og at det er lite som må repareres, og selvsagt at den går langt. Det beste med den nye bilen er at den kan varmes opp på forhånd, det er veldig deilig nå om vinteren.

Karl-Henning Lund (67), Kolbotn: 

– Jeg hadde valgt den bilen jeg har nå. En hvit Mercedes EQC. Det er en veldig grei bil. Den er helelektrisk, fin og driftssikker, som er viktig for meg når det kommer til bil.

Tommy Torstensen (47), Sofiemyr: 

– Jeg hadde kjøpt meg en svart Porsche Taycan. Da hadde jeg fått levd ut guttedrømmen. Det som er viktig når det kommer til bil er nok komfort, den skal være god å kjøre, men det er jo fint at den ser litt tøff ut og. Jeg foretrekker el-bil.

Jacob Ruud Alvseike (26), Kolbotn: 

– Jeg ville kjøpt en liten elbil. Mindre bompenger, og enkelt å parkere. Jeg er ikke noe særlig bilinteressert, så det er litt det samme hvilken bil det er. Så lenge den har et greit stereoanlegg og god rekkevidde, er jeg fornøyd.

Powered by Labrador CMS