TOMMEL OPP!: Mina Wallin Isachsen synes det var gøy å være på besøk hos Oppegård Avis.

Hyggelig avis-besøk

God stemning da elever fra Follo barne- og ungdomsskole kom på førjulsbesøk til Oppegård Avis.

Publisert Sist oppdatert

I forrige uke fikk Oppegård Avis noe så sjelden som besøk. Det var utrolig stas, for det er nemlig ikke hverdagskost at noen kommer innom oss fysisk lenger. Gjengen som kom, var sju kule elever på Follo barne- og ungdomsskole på Langhus og lærerne deres. De hadde jobbet litt med avis på skolen og hva var vel da mer naturlig enn å stikke innom oss i lokalavisen.

På forhånd hadde vi avtalt at de skulle få høre litt om Oppegård Avis, møte nooen av oss som jobber her, se hvordan en vanlig dag ser ut og få se litt av hvordan vi har det på jobb.

I tillegg til alt dette fikk de se at noen av oss burde rydde kontorene våre litt bedre, at vi spiser godteri midt i uka og møte en «ekte dinosaur».

7 på gata

Siden de tross alt var på besøk i avisen måtte vi jo også vise dem noe av det vi gjør hver uke, så derfor tok vi en spontan «5 på gata», som da ble til «7 på gata», hvor vi spurte gjengen det viktigste spørsmålet som finnes akkurat nå:

– Hva ønsker du deg til jul?

Tusen takk for besøket. Håper både julenissen og alle andre snille julegave-fiksere leser Oppegård Avis, slik at alle julegave-ønsker blir oppfylt! Her er svarene til elevene.

Tobias Henriksen Eriksmoen (16), Ski:

– Jeg ønsker meg i alle fall Lego Batmobil. Den bruker han til å kjøre rundt og fange skurker. I tillegg håper jeg jeg får noen Lego minifigurer.

PEACE: Batmobil står øverst på ønskelisten til Tobias.

Johannes Martini Bråten (13), Langhus:

– Jeg vet egentlig ikke helt ennå, men jeg ønsker meg i hvert fall 18-års grense Lego. Det er artig å sette sammen og jeg har klart det før. Derfor håper jeg at jeg får en ny som er kul og litt vanskelig.

VANSKELIG LEGO: Øverst på ønskelisten til Johannes står det litt vanskelig Lego.

Mina Wallin Isachsen (16), Ås/Vestby:

– Lego Friends! Enkelt. Det har kommet mange nye bygninger nå. Jeg har bygget mye før og jeg digger det.

TOMMEL OPP: Mina elsker Lego Friends så valget var enkelt.

Lorena Trippestad (14), Tårnåsen:

– Jeg ønsker meg veldig mange ting. Spesielt Air Pods, så jeg håper jeg får det. I tillegg ønsker jeg meg Lego Friends jeg også.

AIR PODS? Kan det bli Air Pods på Lorena? Det står i hvert fall på toppen av ønskelisten.

Julie Hagen (13), Trollåsen:

– Lego Friends! Det er så enkelt, for det elsker jeg. Det er spesielt legohus jeg ønsker meg. Det kan hende jeg trenger litt hjelp for å bygge det, men jeg tror jeg klarer det helt selv.

ELSKER LEGO FRIENDS: Julie fra Trollåsen digger Lego Friends og håper selvsagt på det.

Jan Viktor Langlie (14), Drøbak:

– Jeg ønsker meg en elbass. Jeg har allerede en el-gitar og spiller det, men nå har jeg lyst på en el-bass. Favorittartisten min er fra Finland og heter Blind Channel.

LIKER Å LESE: Jan Viktor elsker å lese, så han håper på noen nye fine bøker til jul.

Heiko Kalberg Moen (15), Ski/Nesodden:

– Jeg ønsker meg bøker og morsomme leker til jul. Favorittbøkene mine er Postman Pat-bøkene og jeg elsker å lese og se på bildene i bøker.

EN LESEHEST: Denne karen elsker å lese, så han håper på noen nye fine bøker til jul. Det gjør vi også.
Powered by Labrador CMS